Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 14 квітня 2020, 03:21
4927
0

Давай до Неймара. ПСЖ хоче підписати екс-футболіста Шахтаря

Парижанам доведеться витримати конкуренцію за Вілліана з «Ромою»

| Оновлено 14 квітня 2020, 03:21
4927
0
Давай до Неймара. ПСЖ хоче підписати екс-футболіста Шахтаря
ФК Челсі. Вілліан

Французький «ПСЖ» розглядає можливість залучити до своїх лав півзахисника «Челсі» Вілліана, колишнього футболіста «Шахтаря».

Спортивний директор парижан Леонардо навіть хоче скористатися контрактною ситуацією Вілліана, щоб залучити хавбека цього літа безкоштовно. Проте, футболіст «Челсі» може засмутити «ПСЖ» і приєднатися на наступний сезон до «Роми», яку очолює Паулу Фонсека, екс-наставник «гірників». Бразильські футболісти «Шахтаря» можуть дати півзахиснику хороші рекомендації про роботу португальця.

Якщо вірити італійським ЗМІ, Вілліан хотів би підписати контракт на суму майже 5 мільйонів євро на рік. Не факт, що президент «Роми» Джеймс Паллотта зможе стільки запропонувати. Бразилець називає «вовків» своїм улюбленим клубом в Італії і, ймовірно, погодиться на переговори про зниження вимог по зарплаті.

У 31-річного бразильського вінгера закінчується контракт з «Челсі» влітку. У поточному сезоні АПЛ він зіграв 28 матчів і забив 5 голів. Раніше повідомлялося, що «Барселона» відмовилася підписувати екс-гравця донецького «Шахтаря».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.