Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:19
4740
2

Сергій РЕБРОВ: «Всі розуміли, що шанси вийти на ЧС-1998 були»

Колишній гравець збірної України вважає, що дався взнаки суддівський фактор

| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:19
4740
2
Сергій РЕБРОВ: «Всі розуміли, що шанси вийти на ЧС-1998 були»
УАФ. Сергій Ребров

45-річний екс-гравець київського «Динамо» і збірної України Сергій Ребров згадав про скандальні матчі плей-оф до ЧС-1998 проти збірної Хорватії.
 
«У плей-оф відбору ЧС-98 нам дістався один з найсильніших суперників, який міг попастися. Так, ми уникли зустрічі з Італією, але Хорватія тоді була дуже сильна.
 
Хоча всі хлопці розуміли, що шанс є. «Динамо» якраз набрало хід в Лізі чемпіонів, у нас ніби виросли крила. Шкода, що позначився суддівський фактор. І в Києві, коли не був зарахований чистий гол Віталія Косовського, і в Загребі, коли арбітр не захотів побачити, як мене збили в штрафному майданчику.
 
Втім, ми показали хороший футбол, особливо в домашньому поєдинку. Хорвати потім посіли третє місце на чемпіонаті світу, і у нас всі писали, що на їхньому місці повинна була бути збірна України. Нам було прикро, але на ці розмови особисто я уваги не звертав. За такою логікою в 1999 році «Динамо» мало і Лігу чемпіонів виграти. Якщо так думати, то ти залишишся в минулому, а нам потрібно було, проаналізувавши всі помилки, рухатися далі.
 
Мені тоді було всього 23 роки. Молодий хлопець, який навчався і якому було цікаво буквально все. Але я дуже щасливий, що все-таки зіграв на чемпіонаті світу», - сказав Ребров.
 
Читайте також: ШЕВЧЕНКО: «VAR не завадив би, коли не зарахували гол Косовського Хорватії

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Да, гол был чистый... Но давайте не забывать, что и УЕФА и ФИФА были очень сильно повязаны с ребятами с Хорватии, которые и тогда и сейчас держат крепко футбольный мировой тотализатор, а там где крутятся миллиарды таких денег, нет места таким командам как Украина, увы...
AЛВ
педерсон він і в Африці педерсон.!!! Був на цьому матчі.!!!