Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 07 квітня 2020, 14:42
262
0

В'ячеслав БОБРОВ: «Все йде до того, що сезон в Іспанії буде завершено»

Український баскетболіст, який перехворів на коронавірус, розповів про іспанську лігу АСБ

| Оновлено 07 квітня 2020, 14:42
262
0
В'ячеслав БОБРОВ: «Все йде до того, що сезон в Іспанії буде завершено»
БК Фуенлабрада. В'ячеслав Бобров

Форвард національної збірної України В'ячеслав Бобров розповів про пандемію коронавірусу в Іспанії, а також свої виступи у складі місцевої «Фуенлабради», яка на момент призупинки топ-чемпіонату Європи посідала 17 місце в турнірній таблиці з 5 перемогами у 22 матчах.

«Дуже багато людей живе у Мадриді і багато приїздить туди на заробітки. Коли цей вірус почав розповсюджуватись у Мадриді, люди почали розїжджатись по своїх містах. Ну і плюс Іспанія просто була не готова до цього. Багато людей просто лежать у коридорах за метр один від одного. Людей, у яких більш гостра стадія, переведено до палат та реанимацій. Інші залишаються у палатах, або біля них в коридорах. У них просто іноді не вистачає людей, щоб надавати огляд всім хворим. Дуже багато лікарів в Іспанії за цей час захворіло. 

Клуби намагаються зберегти зарплатню гравцям, шукаючи будь-які можливості, як зберегти спонсорів. Ліга, в свою чергу, шукає будь-яку можливість, як дограти сезон. Але, якщо це станеться, це буде в одному місті, де потрібен готель і не один. Можливо є такий варіант, що дограють лише плей-оф і братимуть в ньому участь команди, які зараз знаходяться у вісімці. «Реал» та «Барселона» — це дві конфліктні сторони. Барса зараз на першому місці і вона наполягає на тому, щоб завершити чемпіонат і її було оголошено чемпіоном. «Реал», навпаки, наполягає на тому, щоб продовжити чемпіонат, адже мардидці знаходяться лише на дистанції однієї перемоги від «Барселони». 

Йде все до того, що клуби скорочуватимуть зарплатню на 70%, залишать лише 30% виплат і з великою долею імовірності сезон усе ж таки закриють, щоб не ризикувати людьми. Грати без глядачів — це також велика втрата для клубів, адже багато вболівальників покупають сезонні абонементи, до яких входять і матчі чемпіонату Іспанії, і єврокубків. Ну і тепер багато фанатів намагаються повернути гроші, які вони витратили», - сказав Бобров. 

Раніше Бобров розповів, як подолав коронавірус.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.