Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Туреччина
| Оновлено 06 квітня 2020, 23:50
13351
12

Стало відомо, де Ірина Морозюк заразилася коронавірусом

Микола Морозюк розповів про хворобу дружини

| Оновлено 06 квітня 2020, 23:50
13351
12
Стало відомо, де Ірина Морозюк заразилася коронавірусом
Футбол 1/2/3. Микола Морозюк з дружиною

Український захисник турецького «Різеспора» Микола Морозюк, як і інші футболісти, зараз на карантині. Футболіст знаходиться в Туреччині і дуже переживає за свою дружину. Нещодавно Ірина Морозюк зізналася, що перехворіла на коронавірус.

«Моя дружина перенесла коронавірус. Це було десь 2,5 тижні тому. Вона помітила у себе симптоми, яких ніколи не було раніше. Відчувши невелике печіння всередині, вона здала аналізи. Їй сказали, що все чисто, будь спокійна. По приїзді додому у неї почалася температура. Ірина викликала лікаря додому, а вона їй сказала, що це може бути коронавірус. Була велика паніка. Пізніше, вона з'ясувала, що відвідувала один салон, а через пару днів дівчина, яка була в тому ж салоні, захворіла і важко переносила хворобу. Але Ірина, слава Богу, перенесла це в звичайній формі. Трохи пізніше вона здала тест і це підтвердилося.

Моє сприйняття коронавірусу з того, що я чую по телевізору, це ніби ймовірність летального результату в 85-90 відсотків. Але отримавши інформацію від лікаря, безпосередньо, коли моя дружина захворіла, то я дізнався, що є зона ризику людей: літні або ті, у кого є проблеми зі здоров'ям. Вони переносять цей вірус складно. А якщо у вас немає ніяких проблем, ви можете перенести коронавірус взагалі без ускладнень, немов звичайну застуду. Ірина перенесла його досить легко. Так, була температура, і боліло горло, але все нормально», - розповів Морозюк.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
а про те, що під час карантину не варто вешататися по салонах, ніхто не попереджав?
dd dent
Думал скажет на съемках п рно где-то Будапеште
Александр Бондарь
А можно какое то голосование провести на этом сайте?Что бы про эту бля..дь больше не писали.Есть же сайты "для взрослых"
sokolyk
Та понятно, что все, кому до 40-а, вообще не почувствуют болезнь, перенесут ее на ногах. Но ужас в том, что всем этим шашлычникам и гулякам по йухам, что они могут заразить кого-то, кто может не выжить. Причем по цепочке эти герои могут заразить и тысячу человек. Но если не думать, что ты можешь завалить кучу народа, то можно спать спокойно...
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Денис Тесленко
жена на Нг в Харькове в больнице с малым лежала.. в детском отделении с подозрением на воспаление .. но никто так точно и не понял конкретную болезнь.. потом сбежали оттуда ту кашляли там просто невыносимо - и опасно..за маски никто не думал даже говорить.. дома потом переболели жена, сын второй раз (сказали вторичное наложение инфекции - поймали в больничке - хрепел как дед сказал врач) и я но на ногах.. так и не поняв чем, но крепко болели.. и у многих знакомых дети так же переболели как никогда тяжело.. поэтому не факт что вирус давно тут...
Владимир Копяк
Он хочет нас убедить, что она отличается от нас всех отменным здоровьем и акции ее котируются довольно высоко?
axylinam
Загадка-где может подхватить вирус шириночная девушка номер один в стране?
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил