Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 06 квітня 2020, 15:31
418
0

Роман БЕЗУС: «До червня ми повинні перебувати в Бельгії і тренуватися»

Український півзахисник «Гента» – про ситуацію з чемпіонатом Бельгії

| Оновлено 06 квітня 2020, 15:31
418
0
Роман БЕЗУС: «До червня ми повинні перебувати в Бельгії і тренуватися»
ФК Гент. Роман Безус

29-річний хавбек бельгійського «Гента» і національної збірної України Роман Безус розповів, як підтримує форму на карантині у зв'язку з пандемією коронавірусу.

«Тренери нам скидають програму, що потрібно робити. Раз на тиждень ми збираємося маленькими групами, по чотири людини, і працюємо на відстані з м'ячами. Раз в тиждень у нас тренування на базі. Коли ми тренувалися в нормальному режимі, перед початком тренування нам міряли температуру. Зараз цього практично немає, тому що ми знаходимося вдома. Іноді цікавляться станом здоров'я.

Нам конкретної відповіді не дали. Я перший прочитав новину про те, що чемпіонат достроково завершений і запитав у клубній групі в Вотсаппі, чи правда це. Один з керівників сказав, що це правда. Ми вже в групі почали один одного вітати, що в наступному сезоні буде Ліга чемпіонів. Але наступного дня, ми прочитали новину, що УЄФА хоче заблокувати це рішення. УЄФА теж можна зрозуміти. Нам конкретної відповіді так і не дали, дали тільки програму роботи на два тижні. Поки сказали, що до червня ми повинні перебувати тут і тренуватися.

Я почувався добре, і все більше грав. Були хороші результати, розпочиналася пора плей-оф. Але сталося так, від нас нічого не залежить, значить так треба. Будемо продовжувати працювати.

У нас є невелика група, українці і грузини Гента. Трошки листуємося. Рома Яремчук практично кожен день на базу їздить, займається в залі. Він практично відновився. Зараз групових тренувань немає, але індивідуально працює, робить ту ж роботу, що і ми», - сказал Безус.

Читайте також: Чемпіонат Бельгії буде зупинений. Брюгге Соболя визнають чемпіоном

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.