Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 04 квітня 2020, 17:33
862
1

СЕРЕБРЕННІКОВ: «Офіційного рішення про зупинку чемпіонату Бельгії не було»

Екс-гравець «Брюгге» – про ідею дострокового завершення чемпіонату Бельгії

| Оновлено 04 квітня 2020, 17:33
862
1
СЕРЕБРЕННІКОВ: «Офіційного рішення про зупинку чемпіонату Бельгії не було»
ФК Динамо Київ. Сергій Серебренніков

Колишній футболіст «Брюгге» і національної збірної України Сергій Серебренніков прокоментував інформацію про те, що чемпіонат Бельгії буде остаточно зупинено.

«Дійсно, є новина, що бельгійська федерація прийняла рішення достроково завершити чемпіонат. Офіційного рішення не було, тобто це тільки ідея. Дискусій з цього приводу дуже багато, бо УЄФА відреагувало не надто позитивно.

Були прямі включення, переговори на цю тему. УЄФА не сприйняв це і проти. Вони вважають, що всі повинні бути солідарні і хочуть, щоб чемпіонат дограли.

Клуби виступили за зупинку чемпіонату, в першу чергу це обговорювалося з ними. Сама ідея досить давно витала в повітрі, але в четвер вони разом з керівництвом ліги і федерації прийшли до єдиного рішення, що з фінансової точки зору буде правильно зупинити чемпіонат в цей час.

«Брюгге» лідирує з великим відривом і з великою ймовірністю вони чемпіонами і стали б. Більше дискусії було про друге місце і єврокубки. Але клуби погодилися, що «Гент» другий і грає кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Щодо вильоту - вирішили, що ніхто не вилітає. В даний момент 16 клубів, але вирішили, що в наступному сезоні буде розширення до 18 команд. Дві команди, які між собою грали плей-оф за вихід в елітний дивізіон, обидві виходять», - сказав Серебренніков в ефірі програми «Залишайся з футболом» на ТК «Футбол 1».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Арсенал – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 23 квітня 2024, 06:01 0
Арсенал – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок в АПЛ

ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко
Футбол | 22 квітня 2024, 21:45 9
ВІДЕО. Чи забив Ямал Луніну? Оприлюднено розмову судді та VAR в Ель Класіко

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Я понимаю стремление функционеров УЕФА рулить всеми процессами внутренних чемпионатов в Европе. Но это превышение полномочий. Нет в Уставе УЕФА такого пункта, в котором им даются права во вмешательство решений национальных федераций! Они могут РЕКОМЕНДОВАТЬ. но не требовать, с применением санкций, что либо от национальных федераций ( если это не идет в разрез с требованием Устава УЕФА). В ситуации с Бельгией - дело не стоит выеденного яйца - ВСЕ клубы согласились на такое решение! Чеферин может головой в стену не один раз удариться...