Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 березня 2020, 18:39
2207
3

Олексій АНДРОНОВ: «Білоруський футбол у всьому світі став мемом»

Спеціаліст і сам не відмовився б коментувати чемпіонат Білорусі

| Оновлено 28 березня 2020, 18:39
2207
3
Олексій АНДРОНОВ: «Білоруський футбол у всьому світі став мемом»
Sport.ua. Олексій Андронов

Відомий російський коментатор Олексій Андронов прокоментував підвищену увагу до білоруського футболу.
 
«Білоруський футбол? Трохи кумедно, звісно, ​​звучить це питання. Хоча зараз не до сміху, бо практично всі змагання на планеті зупинені. І білоруський футбол став таким мемом у всьому світі, який обговорюється. Я за ним стежу досить давно і досить щільно. Я їздив на матчі збірної Білорусі, коли тренером був мій товариш Олександр Хацкевич, їздив і після.
 
Прекрасний стадіон побудований в Борисові. На мій погляд, це зразок для багатьох країн пострадянського простору, як потрібно будувати не величезні якісь стадіони, а компактні, невеликої місткості.
 
Також в Білорусі перервалася гегемонія БАТЕ. Довгий час ми вважали, що весь білоруський футбол - це лише БАТЕ. Але в минулому сезоні чемпіоном стало брестське «Динамо», в якому грає ще один мій товариш Артем Мілевський.
 
Як готуватися коментаторам до матчів? По-перше, якби мені запропонували прокоментувати, я б із задоволенням погодився, тому що це завжди цікавий і новий досвід. По-друге, я думаю, що коментатор повинен ставитися до своєї роботи завжди максимально відповідально. Навіть якщо він коментує першість бані, я ні в якому разі зараз не порівнюю Білорусь з банею, але якщо це показують по телебаченню, то потрібно підготуватися. А підготуватися до білоруського чемпіонату, на мій погляд, не так складно. Мені здається, що жодної зарозумілості бути не повинно. Білоруський футбол займає своє місце в європейській системі координат. Білорусь грала хороші матчі з великими збірними, БАТЕ шумів в Лізі чемпіонів і Лізі Європи. БАТЕ виходив на перші шпальти газет цілком собі континентальних, які обговорюють дійсно великий футбол.
 
Чемпіонат Білорусі в цьому році буде особливо цікавим, враховуючи зміну лідера. І якщо він відбудеться в наміченому форматі, що не буде перериватися, напевно, це буде взагалі якась казка для любителів футболу, які хочуть просто футбол подивитися. Коли нічого більше не залишилося, ти дійсно розумієш, що це становить інтерес», - сказав Андронов.
 
Читайте також: Олексій АНДРОНОВ: «Сичов сидів у приймальні в Суркіса»

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Крим
Живє Беларусь!
Владимир Копяк
Сегодня позвонил мне мой товарищ ( он приехал жить в Украину к родителям), ему только сейчас позвонила его сестра с Минска и сказала, что несколько часов назад у нее умер муж от коронавируса, он две недели приехал с Германии, был там в командировке от завода... Мое мнение по поводу Беларуси - ей немного осталось быть островком благополучия в Европе, все придет в свое время - к кому-то сейчас, а кому-то со временем... И как бы полные стадиорны в этой стране не спровоцировали то, что случилось в Бергамо (Италия)...