Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2020, 13:46
1759
3

Слуцьк - Динамо Брест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Чемпіон Білорусі повинен сказати своє вагоме слово

| Оновлено 31 травня 2020, 13:46
1759
3
Слуцьк - Динамо Брест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі
ФК Динамо-Брест

Не було щастя, так нещастя допомогло. Досі чемпіонат Білорусі не шанували настільки пильною увагою. Але на даний момент Вища ліга Білорусі - як ковток свіжого повітря. І в прямому, і в переносному сенсі. Лише «сябри» до сих пір грають в футбол, та ще й з глядачами, в той час як вся інша футбольна Європа сидить на карантині через епідемію коронавіруса.

У другому турі елітного дивізіону Білорусі чинний чемпіон країни - «Динамо» з Бреста - в гостьовому поєдинку зустрінеться зі «Слуцьком».

Чемпіон Білорусі в новий сезон входить досить важко. Перед стартом першості колектив з Бреста, в якому перші скрипки грають українські виконавці - Артем Мілевський і Олександр Нойок, а може «зіграти» і ще один наш новобранець Євген Хачеріді - зіграв два матчі чвертьфіналу національного Кубка з «Іслоччю». Незважаючи на явний статус фаворита, динамівці зуміли здолати свого непоказного суперника лише в серії післяматчевих пенальті. Правда, перед цим «Динамо» виграло Суперкубок Білорусі, здолавши солігорський «Шахтар» 2:0.

Стартувати успішно в чемпіонаті підопічним Сергія Ковальчука не вдалося. У першому турі першості в рідних стінах «Динамо» ледве звело до нічиєї поєдинок проти невибагливого «Смолевичі-СТІ». Схоже, команда з Бреста планує поступово набирати форму, відтягуючи вихід на пік кондицій ближче до екватора змагань.

А ось «Слуцьк», який посів у минулому чемпіонаті невисока одинадцяте місце, вдало стартував у новому сезоні. Команда з однойменного містечка в прем'єрному поєдинку чемпіонату здолала «Славію-Мозир» - 3:1. Правда, «Слуцьк» зумів дотиснути суперника лише після того, як той залишився в меншості.

Примітно, що «Слуцьк» на новий сезон будує досить амбіційні плани. Команді в міжсезоння вдалося не тільки зберегти всіх своїх провідних виконавців, а й непогано (за тамтешніми мірками) зміцнитися.

Історія очних протистоянь між цими командами налічує 16 матчів. Перевага - на боці чинного чемпіона країни: сім перемог проти чотирьох. В інших матчах були зафіксовані нічиї.

Орієнтовні склади:

«Слуцьк»: Панкратов, Коанда, Крівулькін, Образов, Трубило, Чеботаєв, Бураєв, Салу, Семенов, Такулов, Гафар

«Динамо Брест»: Павлюченко, Веретило, Павловець, Печенін, Габі, Гордійчук, Кисляк, Нойок, Бакай, Мілевський, Савицький.

28 березня, субота

«Слуцьк» – «Динамо Брест»
Слуцьк. Міський стадіон. 12:00
ТБ-трансляція на Youtube-каналі FootballHUB
CЛУЦЬК - ДИНАМО БРЕСТ. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил