Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Різне
| Оновлено 28 березня 2020, 03:15
1329
0

Вийшов бардак. В'ячеслав Кравцов розповів про зупинку чемпіонату Японії

Центровий збірної України - про ситуацію з коронавірусом в Японії

| Оновлено 28 березня 2020, 03:15
1329
0
Вийшов бардак. В'ячеслав Кравцов розповів про зупинку чемпіонату Японії
fbu. В'ячеслав Кравцов

Центровий «Неофікса», який виступає в Японії з грудня минулого року, розповів про ситуацію в Японії з коронавірусом, а також про відновлення чемпіонату і його зупинку.

«В Японії аномально повільно розвивається епідемія коронавіруса. Якщо порівнювати навіть з прилеглими азіатськими країнами, то у японців показники поширення вірусу були досить малі. І багато, в тому числі і я, задавалися питанням - а чи не спеціально японський уряд робить це, щоб уникнути паніки, не лякати народ і решта світу, також зберігши і Олімпіаду? Зрозуміло, що це все здогадки і твердо судити про це не можна ... Але чутки з цього приводу є.

Що ж стосується самого чемпіонату, то його знову припинили, так як рахунок нових випадків зараження пішов на сотні вже. Спочатку японці зупинили першість кілька тижнів тому, оцінили ситуацію і думали два тижні просто перечекати. Ніби як поширення вірусу по країні було невеликим, і було вирішено відновити чемпіонат без глядачів (з глядачами - це було б взагалі). Але в результаті вийшов бардак».

«Після відновлення було зіграно лише пару матчів, інші ж піддалися паніці і стали відмовлятися грати. В одному поєдинку у судді піднялася температура - обидві команди вирішили не виходити на паркет. В іншому випадку підвищена температура була виявлена ​​у легіонерів, тому команди зірвали тур ... Організатори і так зробили досить щільний календар, намагаючись надолужити згаяне. А тут ще зриваються тури, причому тепер у команд не однакова кількість ігор ...

Все часто відбувається на тлі загальної паніки. В кінці зими і на початку весни у людей часто буває звичайна застуда, підвищення температури і навіть прояв алергії. Але в світлі паніки через коронавірус, якщо у кого-то хоч трохи підвищена температура, - відразу стоп, натискають стоп-кран».

«Тому місцева федерація прийняла рішення знову зупинити чемпіонат, до 4 квітня повністю скасувавши всі ігри. Плюс, як я зрозумів, тепер представники федерації і всіх клубів збираються щотижня і обговорюють подальший план дій. Ситуація позаштатна, і ніхто не може прийняти правильне рішення. Адже будь-яке рішення тут комусь не сподобається або здасться неправильним. Хтось хоче дограти всі ігри, хтось - відразу починати плей-оф, а кому-то б і достроково завершити сезон. Знайти золоту середину дуже складно. Обговорення то йде, до гравців новини певні доходять, але все знаходяться в суцільному режимі очікування», - сказав Кравцов.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що форвард збірної України В'ячеслав Бобров заразився коронавірусом.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.