Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Дзюдо
|
1603
1

ВІДЕО. Білодід закликала всіх залишатися вдома і тренуватися разом

Українська дзюдоїстка просить всіх зберегти здоров'я своїх рідних

ВІДЕО. Білодід закликала всіх залишатися вдома і тренуватися разом
@Judo. Дар'я Білодід

Дар'я Білодід, найкраща спорсменка України за версією читачів Sport.ua, власним прикладом продемонструвала, як можна підтримувати спортивну форму, залишаючись вдома. 

«Навколо всі закликають людей сидіти вдома і не виходити зайвий раз на вулицю. Я хочу підтримати цей заклик і ще раз пояснити людям, що в цей важкий період ми маємо єдиний шанс зберегти своє здоров’я і здоров’я наших рідних. Для цього ми повинні залишатися вдома. 

Але і не треба забувати про свою фізичну форму, спортом можна займатися навіть вдома. Тож дивіться моє відео з тренування і викладайте свої заняття в соцмережах з хештегом #тренуємосьразом», – написала Білодід в інстаграмі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#stayhomestaysafe Навколо всі закликають людей сидіти вдома і не виходити зайвий раз на вулицю.І я хочу підтримати цей заклик, і ще раз пояснити людям,що в цей важкий період ми маємо єдиний шанс зберігти своє і здоров’я наших рідних-ми повинні залишатися вдома.Але, і не треба забувати про свою фізичну форму, спортом можна займатися навіть вдома.Тож, дивіться моє відео з тренування і викладайте свої заняття в соцмережах з хештегом #тренуємосьразом.💪🏻 Song- Pump up the Jam🎶

Публикация от DARIA BILODID (@dariabilodid7)

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bolshoi
Умница, красавица, спортсменка.