Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
397
0

Тренер Динамо U19: «Сподіваюся, хлопці серйозно сприйняли коронавірус»

Ігор Костюк розповів про те, як проходить карантин

Тренер Динамо U19: «Сподіваюся, хлопці серйозно сприйняли коронавірус»
fcdynamo.kiev.ua

Тренер «Динамо» U-19 Ігор Костюк розповів, що з молодими гравцями була проведена бесіда про небезпеку пандемії коронавірусу.

«Кілька людей з дубля, кілька з першої команди і нашої, які не змогли виїхати, залишилися на базі. Решта всі роз'їхалися по домівках. Всі отримали індивідуальні завдання від тренера з фізпідготовки. Програма спрямована на підтримку фізичної форми».

«Є план занять. На кожен день своє тренування, по днях розписано навантаження. Хлопці працюють в тижневому циклі з одним вихідним. У кожного свої умови. Вони професіонали вже. Практика показує, що ті завдання, які ми їм даємо, вони їх виконують. Тут все на їх совісті».

«З хлопцями поговорили щодо правил поведінки в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в країні, що вони повинні берегти себе і рідних. У них є молодші брати і сестри, дідусі, бабусі. Поговорили з ними, наскільки це серйозно, щоб не було недбалого ставлення, тому що якщо ти захворів, можеш заразити всю сім'ю, команду, весь клуб буде заражений. Тому, сподіваюся, що ту розмову, яку ми з ними провели, вони сприймуть серйозно», - сказав Костюк.

Раніше клуб продовжив карантин до кінця тижня.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.