Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 24 березня 2020, 10:53
19412
4

Екс-гравець Шахтаря кинув свого водія в російській в'язниці

Фернандо Лукас Мартінс нічого не робить, щоб допомогти своєму колишньому водієві ...

| Оновлено 24 березня 2020, 10:53
19412
4
Екс-гравець Шахтаря кинув свого водія в російській в'язниці
Twitter. Робсон Олівейра

Колишній водій бразильського півзахисника московського «Спартака» Фернандо, який виступав раніше також і за «Шахтар», Робсон Олівейра розповів, що як і раніше перебуває в російській в'язниці, куди його посадили за нелегальне провезення наркотичних засобів в багажі.

«Кожен день в Росії для мене важкий. Весь час одне й те ж, я не можу нічим зайнятися. Різдво, Новий рік, карнавал - для мене все це стало байдужим».

«Наскільки я знаю, Фернандо нічого не робить, щоб мені допомогти. Ні він, ні його родина. Я хочу, щоб він витягнув мене з в'язниці, тому що я ніколи не скоював ніяких злочинів в Бразилії, і не робив цього тут, в Росії - країні, де я нічого і нікого не знаю. Але вони нічого не роблять, щоб допомогти мені...» - розповів Робсон Олівейра.

Раніше Sport.ua докладно розповідав про історію, що сталася навколо Робсона Олівейри і причини, за якими він опинився за гратами. Детальніше читайте про це в матеріалі «Від мрії до в'язниці: моторошна історія, пов'язана з екс-гравцем Шахтаря».

Сам Фернандо з літа минулого року виступає за «Бейцзін Гоань». Спершу китайський клуб орендував хавбека у «Спартака», а потім викупив за майже 10 мільйонів євро.

Оцініть матеріал
(94)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pl2012ua
два дурака
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Пусть радуется, что именно в расее сель за решетку, и не в Таиланде, там разговор короткий... Наркокурьеров нужно сажать до конца жизни...