Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
|
1368
1

Олександр КОСЕНКО: «Невихід на чемпіонат світу - незадовільний результат»

Головний тренер збірної України з футзалу прокоментував результати команди

Олександр КОСЕНКО: «Невихід на чемпіонат світу - незадовільний результат»
futsal.com.ua. Олександр Косенко

Наставник збірної України Олександр Косенко висловився про виступ команди у відборі на чемпіонат світу. Українська збірна вперше за 20 років не змогла пробитися на світову першість.

«Незадовільний результат, погоджуюся. Невихід на ЧС. Що стосується результату. Що стосується гри команди, це моя думка. Вважаю, що по грі були хороші моменти. Хороші ігри були з Іспанією, Францією. Так, дещо з Сербією не вийшло. Була ключова гра. Вона визначала стратегію нашої подальшої боротьби, нашої гри. Не вдалася гра з Сербією. Програли. Тому потрібно було докласти максимум зусиль в наступних 2 іграх. Ми старались. Доклали максимум зусиль. Але, на жаль, позитивного результати досягнути не вдалося.

Так, ми десь, я зокрема, десь помилився. Але упродовж часу скажу, що це для нас хороший урок і ми постараємося винести з цього уроку правильні висновки. І постараємося зробити таку наступну підготовку з урахуванням тих прорахунків, які були. Але вони стаються несвідомо. Може бути у нас є професіонали, які можуть все прорахувати. Я не є таким. Я працюю за тими правилами, які, як я вважаю, принесуть гру та результат. Я можу десь помилятися і визнаю це. Я так само працюю, так само вчусь. І не вважаю позорним це. Так, я усвідомлюю, що збірна країни перебуває під ретельним поглядом вболівальників. Я до цього готовий і готовий відповідати за все», - сказав Косенко.

Джерело Sport Traveler UA
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Закономерный результат нынешнего руководства ассоциации футзала Украины. Когда к руководству приходят люди далекие от этой игры, то результат не заставляет себя долго ждать. И Косенко тут не очень виноват, он заложник порочной системы, которая набрала обороты за последние годы. Уровень футзала в стране неуклонно падает, особенно это сильно видно на чемпионате и Кубке Украины. Проблем накопилось вагон и маленькая тележка, а все, якобы революционные решения принимаемые АФУ - только ухудшают ситуацию. Нет ощутимой связи между любительскими соревнованиями в городах и областях страны и соревнованиями на профессиональном уровне, казалось бы. увеличение детско-юношеских соревнований в масштабе страны должно качественно улучшить подготовку молодого поколения и дать толчок для пополнения команд выступающих на всеукраинском уровне, так нет, качественных сдвигов до горизонта не просматривается, за редким исключением... Команды не желают повышаться в классе, становиться профессионалами этого вида спорта. Богатенькие буратино не проявляют интерес к спонсированию команд, предпочитая вкладывать деньги в другие проекты. А ассоциация футзала Украины продолжает принимать решения, вызывающие, по крайней мере - недоумение у тех. кто непосредственно, а не на бумаге, занимается развитием футзала в регионах. Только и надежда на то, что следственные органы Украины доведут свои расследования по поводу воровства и отмывания бюджетных денег кормчим украинского футбола Павелкой до логического завершения и произойдет качественное улучшение в работе нового руководства федерации футбола Украины, в чем я не сомневаюсь, а у нового руководства дойдут руки до примазавшихся к футзалу людей...