Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 19 березня 2020, 01:39
1473
0

Катаріна ЗАВАЦЬКА: «WTA жахливо нас інформувала, ніяких чітких рішень»

Жіночий теніс приймав рішення досить довго

| Оновлено 19 березня 2020, 01:39
1473
0
Катаріна ЗАВАЦЬКА: «WTA жахливо нас інформувала, ніяких чітких рішень»
instagram.com

Жіноча тенісна асоціація (WTA) оголосила про припинення турнірів через пандемію коронавірусу пізніше за чоловічу, що викликало певні проблеми у спортсменок.

Зокрема, у українки Катаріни Завацької.

Про скасування турніру в Індіан-Веллсі: «Я була в шоці, звичайно ж, оскільки раніше ніхто нічого не говорив про те, що турнір можуть скасувати. У неділю ввечері я думала, чому так довго роблять сітку, і стежила за оновленнями через інтернет. Пізно ввечері приходить лист, що турнір відкладений. Я спочатку не зрозуміла, що це означає, і написала, мовляв, просто на пару днів перенесли? Отримала відповідь, що він взагалі скасований».

Про роботу WTA: Якщо чесно, WTA жахливо нас інформувала. День за днем ​​ми чекали і чекали, що буде далі, ніяких чітких рішень не було, ніхто нам їх не озвучував, хоча вже в ATP ходили чутки, що турніру в Маямі не буде. Вже на наступний день багато гравців брали квитки і відлітали. Дівчата, які були впевнені в цьому, теж полетіли додому, а половина залишилася чекати відповіді, яку вже всі, напевно, знали, топові гравці так точно. З нами спілкувалися так, ніби ми не розуміли, що відбувається. Коли я запитала про це дівчину, вона або організатор, або супервайзер, то вона сказала, мовляв, звідки ви дізналися, що Маямі скасували? Так всі давним-давно знали, Рафаель Надаль полетів дуже рано».

Про ситуацію на турнірі в Гвадалахарі: «У WTA мені говорили, мовляв, лети в Гвадалахару, все нормально. В АТР з цією ситуацією відразу все з'ясували, 90% гравців відразу сказали, що краще скасувати все відразу, щоб не довелося застрянути в країнах і взагалі перебувати в небезпеці. WTA ж з кожним турніром окремо обговорювали це питання і потім вже повідомляли нам. У той же день Дональд Трамп оголосив, що всі кордони будуть закриті».

«Тільки тоді ми купили квитки, і вони були вже дуже дорогі. Всі гравці поспішали полетіти з США. Якби раніше сказали, уточнили б інформацію, то ми б не витратилися так сильно на квитки, не було б паніки і поспіху. Проблем із самим вильотом, слава Богу, не було. Ми просто дуже поспішали».

У середу стало відомо, що WTA і ATP скасували грунтовий сезон.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.