Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 18 березня 2020, 14:14
4203
0

Олександр РИБКА: «Бувають думки повернутися в Україну»

Український воротар «Сабаїла» – про ситуацію з коронавірусом

| Оновлено 18 березня 2020, 14:14
4203
0
Олександр РИБКА: «Бувають думки повернутися в Україну»
Fanatik. Олександр Рибка

32-річний екс-голкіпер збірної України Олександр Рибка, який виступає за азербайджанський «Сабаїл», прокоментував ситуацію з пандемією коронавірусу.

«Тренуватися нам заборонили, тому всі сидимо вдома. Чи проходили якісь процедури в клубі? Ні, нічого такого не було. Нам лише порадили менше виходити на вулицю.

У побутовому плані ситуація така ж, як зараз в Україні: все закрито. Аеропорт з горем навпіл поки працює, хоча кажуть, що ще день-два - і перестане функціонувати зовсім. Ресторани, кафе - все закривається. Маркети, заправки і аптеки працюють в стандартному режимі. Чи є якийсь дефіцит? Я його не помітив, в маркетах є абсолютно все.

Як живеться в карантині? Погано, звичайно. Сидиш вдома, фактично прив'язаний до дивану. На місці завжди сидіти складно. Правда, в світі зараз всі знаходяться в подібній ситуації. Хотілося б, щоб це вже швидше припинилося.

Чи були думки повернутися в Україну? Звичайно ж, вони мене відвідують. Хочеться бути вдома поруч з родиною. Однак як це зробити, чесно кажучи, я на даний момент не розумію», - сказав Рибка.

Нагадаємо, раніше виконавчий комітет Української асоціації футболу прийняв рішення про призупинення всіх футбольних змагань на території країни.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.