Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 17 березня 2020, 14:47
354
0

Через коронавірус скасовані перші три етапи Діамантової ліги 2020

Не відбудуться змагання 17 квітня в Катарі, 9 і 16 травня 2020 року в Китаї

| Оновлено 17 березня 2020, 14:47
354
0
Через коронавірус скасовані перші три етапи Діамантової ліги 2020
Diamond League

Організатори Діамантової ліги з легкої атлетики оголосили про зміни в розкладі сезону 2020 року у відповідь на зростаючу глобальну кризу навколо пандемії коронавірусу.

Через зростання числа країн, вражених вірусом COVID-19, перші три етапи сезону Діамантової ліги 2020 року, заплановані на 17 квітня в Катарі, 9 і 16 травня 2020 року в Китаї, не можуть бути проведені відповідно до плану. Це рішення було прийнято після консультацій з організаційними комітетами, місцевими урядами та органами управління спортом.

Заборонено в'їжджати в Катар з ряду країн, і уряд в місті Доха призупинив всі національні і міжнародні заходи на період в 30 днів. Незважаючи на те, що число нових інфекцій в Китаї в даний час зменшується, факт залишається фактом: підготовка до етапів була відкладена на кілька тижнів. Закриті кордони, обмеження на поїздки і необхідність приділяти першочергову увагу безпеки спортсменів унеможливлюють організацію міжнародних змагань на найвищому рівні.

В даний час планується провести захід в Шанхаї 13 серпня. Нові дати для зустрічі в місті Доха і другого етапу в Китаї ще не оголошені. Цілком можливо, що вони пройдуть після фіналу Діамантової ліги в Цюріху з 9 по 11 вересня, де будуть визначені чемпіони, якщо дозволить глобальна ситуація.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.