Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 березня 2020, 11:50
30941
130

Десна відібрала перемогу у Динамо на НСК Олімпійський

Кияни не змогли повернути собі друге місце турнірної таблиці

| Оновлено 16 березня 2020, 11:50
30941
130
Десна відібрала перемогу у Динамо на НСК Олімпійський
ФК Динамо

На початку поєдинку на полі точилася рівна гра. Чернігівці не стали притискатися до свого штрафного, намагаючись тримати в напрузі захисну лінію «Динамо». Саме гості першими загострили гру, коли Філіппов від правого кута штрафного пробив у руки голкіперу. Відповідь «біло-синіх» не забарилася. Вербич з лівого флангу прострілив до воротарського в напрямку Русина, і ситуацію для «Десни» врятував Гітченко, який вибив м'яч на кутовий. А незабаром уже Пасту довелося продемонструвати свою реакцію, коли страж воріт сіверян в падінні відбив удар Кадірі. В атаці у відповідь був близький до успіху Калитвинцев, але на цей раз сейв в свій актив записав Бущан.

Надалі кияни заволоділи територіальною перевагою, але тривалий розіграш м'яча не приносив господарям поля дивідендів. «Сіверяни» грамотно перекрили вільні зони біля свого штрафного і вичікували моменти для проведення швидких контратак. Така тактика ледь не принесла свої плоди гостям після обрізки Кадірі. Філіппов наносив удар з кута штрафного, але Кендзьора встиг «погасити» швидкість польоту м'яча. І все ж, перед перервою «біло-сині» створили відмінну гольову можливість. Після прострілу Циганкова м'яч від захисника відскочив до Шепелєва, який влучив у поперечину.

Друга половина зустрічі почалася з агресивних дій «Динамо». Додав гостроти атакам киян Караваєв, котрий з'явився на полі. Чернігівці вже не думали про контрвипади, сконцентрувавшись на обороні своїх володінь. Міг відзначитися Шабанов, який замикав навіс з кутового, але м'яч пролетів повз ціль. Свого «біло-сині» добилися на 69-й хвилині: після навісу Караваєва Імереков невдало вибив м'яч, і Русин з гострого кута відправив м'яч у ворота.

Пропустивши гол, гості відразу активізувалися і навіть зуміли відправити круглий снаряд в сітку. Правда, арбітр Сергій Бойко зафіксував офсайд, а після тривалої паузи, пов'язаної з використанням VAR, підтвердив своє початкове рішення. Але пройшло всього дві хвилини, і груба помилка Караваєва завершилася виходом Філіппова один на один з «динамівським» голкіпером. Свій шанс форвард використав сповна, зрівнявши рахунок.

До кінця поєдинку залишалося трохи часу, і кияни кинулися виривати перемогу. Зробити це міг Буяльський, але після його удару головою м'яч пролетів в декількох сантиметрах від штанги. У компенсований час все той же Буяльський міг загострити ситуацію, коли робив простріл з кута штрафного майданчика. У цьому епізоді надійно зіграв Паст, який накрив м'яч.

1:1 - «Динамо» залишилося на третьому місці турнірної таблиці. Ситуація для киян досить критична, адже подальшу долю нашого чемпіонату передбачити складно. «Десна» ж підтвердила своє реноме непоступливого суперника і зберегла триочкове відставання від київського клубу.

Українська Прем'єр-ліга. 23-й тур.

«Динамо» - «Десна» - 1:1

Назарій Русин (69) - Олександр Філіппов (80)

Назарій Русин (23) - Сергій Старенький (47)

«Динамо»: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Денис Попов, Томаш Кендзьора (Олександр Караваєв, 46), Мохаммед Кадірі, Володимир Шепелєв, Віталій Буяльський, Беньямін Вербич, Назарій Русин, Віктор Циганков

«Десна»: Євген Паст, Максим Імереков, Андрій Гітченко, Тамм, Юхим Конопля, Владислав Огиря, Андрій Домбровський, Леван Арвеладзе (Олексій Гуцуляк, 67), Владислав Калитвинцев (Єгор Картушов, 87), Олександр Філіппов, Сергій Старенький.

Арбітр: Сергій Бойко (Київська обл.)

НСК «Олімпійський» (Київ)

ДИНАМО - ДЕСНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(77)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

КЛОПП: «Аталанта на 100% заслужила пройти далі. Ми зосередимося на АПЛ»
Футбол | 19 квітня 2024, 01:41 2
КЛОПП: «Аталанта на 100% заслужила пройти далі. Ми зосередимося на АПЛ»

Головний тренер «Ліверпуля» підбив підсумки 1/4 фіналу ЛЄ для свого клубу

Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 08:22 2
Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна

Ікер опублікував пост у своєму Twitter, мадридський клуб вибив «містян» із ЛЧ

Коментарі 130
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
EremenkoOD
С единственной заменой Лесик угадал, Караваев не подвел.
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rugby1970
Срочно надо завершать "чемпионат", как в баскетболе, и зафиксировать команды на нынешних местах, а то "Динамо" и без бронзы останется
Kevko
Десна не отобрала победу у Динамо, а упустила победу над Динамо.
Была бы Десна чуть понаглее, понапористее, то победила бы.
serge_kr
Посмотрел повтор с не засчитанным голом , одного толкают , другого заваливают, мяч при ударе попадает Кадири в руку, тем не менее Десна забивает гол где игрок на одной линии с Вербичом стоял, но судья отменяет все! Ну вот как если даже с Варом судьи будут нагло тянуть мертвое ДК
Max77
Откройте глаза болельщики Динамо!!! Хватит надувать щеки, лучшим игроком считается Сидорчук, средний игрок запорожского Металлурга!??? Опуститесь на землю!!! Чем раньше-тем лучше!!! И не трогайте Шахтёр, он точно не причём!!!
electron440v60hz
на Жмурике сегодня считали, когда они догонят Шахту!!
Ukraine
Вірю що Зоря візьме срібні медалі, Десна побориться з Олександрією за бронзові.
Все інше - недорозуміння.
anachar
Миха угадал с заменой! Лучше б не дергался!!!!
Ukraine
Десна втратила 2 очки(
Гол відміняти не потрібно було
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Slavanacii
йДунаДно Київ впевнено крокує курсом російського рубля
serge_kr
Украли победу у Десны, даже если там был и офсайд, то Попов завалил игрока Десны и там пеналь 100%
Ukraine
У більшості вболівальників України - печія на ДК.
Коментарі тільки це підтверджують.
Динамо - дно
Kevko
У Динамо перепуганный тренер, приклеенный к лавке
Trollface
Динамо третье место . На большее не заслужили.
Ukrop
Нынешние реалии... А ведь ребята в ДК талантливые. В конце прошлого века Валерий Васильевич из таких смог сделать команду. И ведь после Хацкевича эксперты в один голос твердили,что нужно потратиться на нормального европейского тренера, чтобы эта молодежь заиграла.
Анатолий Воробей
Динамовские сердца, Хацкевичи,Михайлоченко, лучше со мной на рибалку на Десну. Хоть ерша возьмете и не будете позорить страну.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил