Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 березня 2020, 14:41
10667
23

Монзуль та VAR. Дніпро-1 на своєму полі обіграв Маріуполь

Команда Дмитра Михайленка здобула другу поспіль перемогу над маріупольцями

| Оновлено 15 березня 2020, 14:41
10667
23
Монзуль та VAR. Дніпро-1 на своєму полі обіграв Маріуполь
СК Дніпро-1

Після свого останнього візиту до Дніпра у маріупольців залишилася маса негативних емоцій. Приазовці зазнали великої поразки, при цьому втративши трьох футболістів основного складу на чергове протистояння з «Дніпром-1». Також своїм партнерам не міг допомогти дискваліфікований Дмитро Мішньов. А у господарів поля поза грою опинився досвідчений Сергій Кравченко.

Початок поєдинку залишився за господарями поля. Дніпряни більше володіли м'ячем і намагалися знайти слабкі місця в обороні суперників. Маріупольці зайняли вичікувальну позицію, намагаючись відповідати опонентам швидкими контрвипадами. Небезпечних моментів біля воріт не спостерігалося досить тривалий час. В середині першої половини зустрічі «Дніпро-1» заробив штрафний в безпосередній близькості від володінь гостьової команди. Удар зі стандарту завдав Булеца, і Гальчук перевів м'яч в штангу, від якої круглий снаряд відскочив на лінію воріт, але її не перетнув. Мали шанси на успіх і маріупольці, коли після скидки Фоміна Кирюханцев пробив вище воріт.

Надалі приазовці відсунули гру від свого штрафного, і вже вони володіли територіальною перевагою. Непоганий удар вийшов у Корнієнка, але м'яч розминувся зі штангою. Не вистачило влучності і удару Чурка з правого кута штрафного майданчика.

Другий тайм почався в високому темпі, і вже на 46-й хвилині Чурко, котрий увірвався до штрафного «Дніпра-1», відправив м'яч у руки Кліщука. Суперники часто завершували свої атаки навісами в штрафний і один з них закінчився неприємностями для гостей. Під час верхового єдиноборства м'яч потрапив у руку Фоміну, після чого Катерина Монзуль вирішила скористатися послугами VAR. У моменти, коли харків'янка переглядає відеоповтор, сторона, для якої можуть послідувати санкції, чекає остаточного рішення з тривогою. Так вийшло і цього разу. Вердикт Монзуль - пенальті в ворота «Маріуполя». До 11-тиметрової позначки підійшов Хобленко, який точним ударом реалізував свою спробу.

Маріупольці відразу активізувалися, але будь-яких загроз воротам дніпрян створити не змогли. Не допомогли гостям і нові футболісти, які вступили в гру - Тищенко, Кулаков і Кащук. А ось заміни, проведені тренерським штабом Дмитра Михайленка, повністю себе виправдали. Чичиков і Супряга в кінці поєдинку організували ще один гол у ворота гостей: Олексій зробив тонку передачу на хід Владиславу, який завдав точного удару. Супряга цілком міг стати автором дубля, але свою команду виручив Биков, що заблокував удар головою суперника з близької відстані.

«Дніпро-1» вдруге поспіль на своєму полі обіграв «Маріуполь» і одноосібно очолив другу шістку команд Прем'єр-ліги.

Українська Прем'єр-ліга. 23-й тур.

«Дніпро-1» - «Маріуполь» - 2:0


Олексій Хобленко (64, з пенальті), Владислав Супряга (89)

Олексій Хобленко (53) - Дава (26), Андрій Кулаков (74), Олексій Биков (83)

«Дніпро-1»: Андрій Кліщук, Володимир Адамюк, Максим Лопирьонок, Сергій Логінов, Володимир Польовий, Арсеній Батагов, Франциско Ді Франко, Юрій Вакулко, Сергій Булеца (Олексій Чичиков, 69), Олександр Назаренко (Дмитро Коркішко, 66), Олексій Хобленко (Владислав Супряга, 74)

«Маріуполь»: Євген Гальчук, Ігор Кирюханцев (Олексій Кащук, 77), Дава, Назарій Муравський, Олексій Биков, Максим Чех (Ігор Тищенко, 66), Валерій Федорчук, Віктор Корнієнко, Дмитро Топалов, Руслан Фомін, В'ячеслав Чурко (Андрій Кулаков, 72)

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)

Стадіон «Дніпро-Арена» (Дніпро)

ДНІПРО-1 - МАРІУПОЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 7
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JulikoB
Пенальти 100%. Каким надо быть извращенцем чтобы отрицать это.
spqr-te
М’яч змінив траєкторію саме після дотику пуки. Людина ставить справедливе пенальті. Маріупольці «підказували» як могли, але не змогли вплинути. А ви пишете всяку фігню в її адрес і ображаєте.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
An51
Гол Супряги отличный!!! Молодцы!!!
axylinam
Я помню Бабича по первому сезону в Черноморце,это тихий ужас,нормальные тренеры уезжают из Украины,а всякие бездари легко находят себе работу,я поражаюсь хозяевам украинских футбольных клубов Днепр-1 молодцы
Ptiza
Только Днепр только победа
Aleks04
Заслуженная победа Днепра над Арендуполем. Прям бальзам на душу, когда обыгрываем такие команды уверенно
keegan
Плохому судье и вар не поможет
8number
Днепряне молодцы. Пускай вместо клуба у нас батальон. На матчи будем ходить
samird
В том, что ты умственно отсталый в принципе уже давно сомнений никаких не было. Но не забывай нам об этом напоминать. У дегенерат_в всегда кто-то виноват. У одних - "жид..", у других - "хохл..", у третьих - "демократы", а у четвертых - рептилодиды. Но конечно - только не сами деген_раты.
8number
Нафиг идите со своими графиками.
Резиновых у нас нет. С Победой.
Владимир Копяк
Странно... Разговор начали о эпатажной женщине со свистком, а перешли на нацистов, фашистов и роли евреев в мировом сообществе.... Вот до чего может довести народ неадекватный арбитраж случайного человека в футболе... Хорошо хоть с ГРАДов не стреляют друг в друга. Интересно, руководство комитета арбитров АФУ читает эти коменты?
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleks04
Есть хорошие евреи, но есть и конкретные жи.ды, как коломойша, моника зелински, рабинович и прочая нечисть. Когда они исчезнут, хуже точно не будет
14sergey1953
Днепр - 1, молодцы! Михайленко лучший тренер Украины!
Владимир Ничволодов
О чем разговор-попал мяч с рука значит пеналь...Но...я смотрел моментами и тут мяч попадает в руку игроку ,,Днепра,, и конкретно меняет направление,но свисток молчит.Я подумал,что если бы был Вар,то был бы пеналь.А Вар оказывается присутствовал.Почему все про этот эпизод умалчивают.Какого х..а в этот эпизоде не поставили пеналь?Мне насрать на обе команды,даже больше ,,Днепра,,симпатизирую в данной ситуации.Но бля...чистый пенальти не поставить?
Владимир Ничволодов
Скажем так,если бы это был матч ,,Вольфсбург,,-,,Шахтер,,,то в нем было бы два пеналы.И не надо нести дичь про прижатую руку-не будь там руки у игрока ,,Днепра,, мяч летел бы дальше,а так он изменил направление.Раньше бы 20 на 80 что его не поставили.В новых реалиях это 100% пеналь.Зачем вытягивать за уши ,,Днепр,, если ,,Мариуполь,,и так дно.
Александр Ад
Я несколько раз смотрел матчи с участием Монзуль.Самая слабый судья в лиге.Очень не решительная и плохо разбирающаяся в игровых моментах.
Александр Бондарь
Только что зашёл на сайт,так и надо.Рвать заднеприводных,и Шахту рвать тоже
axylinam
Судья женщина и система ВАР-несовместимые вещи