Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
3947
10

Олена ПІДГРУШНА: «Не готова бігти ще якісь гонки»

Українська біатлоністка достроково завершила сезон

Олена ПІДГРУШНА: «Не готова бігти ще якісь гонки»
Український біатлон. Олена Підгрушна

Біатлоністка збірної України Олена Підгрушна прокоментувала 57 місце в спринті на заключному етапі Кубка світу у фінському Контіолахті.

– Я так розумію, що на стрільбі потрібно було робити поправки якісь, хоча я не знаю до кінця, у чому була проблема, тому що начебто зробила потрібні коригування в порівнянні з пристрілкою.

– Як самопочуття, готові бігти ще гонки?
– Ні, абсолютно. Зараз вже чітко позначається те, що у мене влітку не було тієї підготовки, яка повинна була бути, і ось швидкісної витривалості під кінець сезону мені не вистачає. Я вже мучуся кожен старт, розумію, що не зможу допомогти команді.
 
– Опишіть тоді одним реченням цей сезон для себе.
– Він був дуже складним, але в той же час цікавим, причому як фізично, так і психологічно. Щодо моєї підготовки - він був дуже навіть успішним.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Унгурян
враховуючи вік, хворобу спини і врізану підготовку то доволі вдалий сезон.
Проблема в тому що Олену в спину ніхто не підштовхує з молодших конкуренток, немає кому замінити ветеранів Сочі, тому що ФБУ 10 років бавилась в те що збирала весь непотріб з російської команди, а не виховувала власних спортсменів
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Василий Будник
Лена! Надо уйти красиво! Вот как Фуркад сегодня.
upiter8
Тренерам бы сказал так - Пидгрушной на двери из команды... детский сад какой-то ( не побежать последнюю гонку сезона, это ж какой никакой нужно быть)...это Отрицательный пример для молодых биатлонисток... лучше ставьте Бех либо другую молодую, вместо этой как показывают последние сезоны "типа" биатлонистки... Не будет у другой молодой профессионализма к свой работе ставьте третью четвертую и т.д.... Нету стремления к результатам ни у кого - повыганять всех симиренок В т.ч., чтобы гнилья не осталось... Если и после этого все болт забивают - закрыть проект биатлона и всех делов. Не собираюсь в "имитацию" биатлона отчислять налоги.... Лучше регулярное стремление на этапах кубка мира - чем один раз показать себя на чемпионате, а остальной сезон в ж.. пу - люди платят налоги каждый месяц а не один раз в год... Кому биатлон в тягость - до побачення!! (P.S. - но Пидгрушную как биатлонную гниль с команды нужно выгонять с треском)
upiter8
Правда ниже комент: "половину стартов пропустила и уже успела устать - зашибись спортсменка в 33 года...да у нее сейчас пик должен быть... нех...р вообще выступать чем выступать из серии "захотела -побежала, низахотела - подъеб...ла"
Не хочешь - нах!, Не можешь - стремись, но не обсырайся(... Просто относись ко всем и всему - Профессионально!
upiter8
Да у нее и понятия нету "уйти красиво", у нее нету конкуренции и она "ср..ла" на всех(((...бл...дь когда в тебя вкладывают "бабло" и смотрят зрители - это непрофессионально и близко, да выложись и покажи пример молодежи и своим партнерам....как профессиональный спортсмен - гав...о (удивляюсь что с таким отношением что ещё на чемпионатах иногда что-то получается...но это не спортсменка(.... )