Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 13 березня 2020, 05:06
8995
0

БЄЛІК: «Ще Луческу говорив, що захисник не повинен так вибивати м'яч»

Екс-форвард «Шахтаря» – про перемогу «гірників» над «Вольфсбургом»

| Оновлено 13 березня 2020, 05:06
8995
0
БЄЛІК: «Ще Луческу говорив, що захисник не повинен так вибивати м'яч»
Футбол 1/2/3. Олексій Бєлік

Донецький «Шахтар» здолав на виїзді німецький «Вольфсбург» (2:1) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Експерт Олексій Бєлік прокоментував виїзну перемогу донеччан.

«Добре, що Шахтар виграв. Дивитися в майбутнє з оптимізмом можна, але якщо не знаєш, коли наступна гра... Немає тих емоцій через порожній стадіон. Начебто і результат хороший, і гру показали непогану, але матч важко сприймається без глядачів.

Мораес забив типовий свій гол. Він завжди опиняється в потрібному місці в такі моменти, хоча і помилка центрального захисника позначилася. Ще Луческу нам говорив, що захисник не повинен вибивати м'яч зовнішньою стороною стопи. Він повинен грати більшою частиною тіла. Але там була і велика група гравців Шахтаря, які змусили їх гравців помилитися. Пенальті у ворота Шахтаря? Видно, що після рикошету Матвієнко не хотів грати рукою, він просто не міг прибрати руку. Мені здається, що це не пенальті.

У Шахтаря були ще моменти, але треба віддати належне Вольфсбургу. Вони вчасно сідали в оборону. До того ж, сам Шахтар грав з побоюванням і в обороні зіграв практично ідеально. Крім гола Брукса, у господарів особливо не було моментів, хоча ударів вони нанесли чимало», - сказав Бєлік.

Матч-відповідь в Харкові має відбутися 19 березня. Втім, пандемія коронавірусу може змусити УЄФА призупинити сезон Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Рішення повинно бути прийнято 17 березня.

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.