Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 13 березня 2020, 03:48
1106
0

Андрій ВОРОБЕЙ: «Хотілося, щоб Шахтар виграв з більшим рахунком»

Екс-гравець «гірників» висловився про перемогу над «Вольфсбургом»

| Оновлено 13 березня 2020, 03:48
1106
0
Андрій ВОРОБЕЙ: «Хотілося, щоб Шахтар виграв з більшим рахунком»
ФК Шахтар Донецьк. Андрій Воробей

Донецький «Шахтар» здолав на виїзді німецький «Вольфсбург» (2:1) в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Експерт Андрій Воробей прокоментував виїзну перемогу донеччан.

«Я вважаю, що результат дійсно хороший з урахуванням перемоги на виїзді. Немаловажним є той фактор, як команда сьогодні грала. Була повна перевага нашої команди. Єдине - хотілося б виграти з більшим рахунком. Рахунок 4:1 був би більш показовим. Був невеликий відрізок у другому таймі, коли підсіли. А так - команда повністю контролювала гру.

У першому голі грубо помилився Брукс, який почав вибивати м'яч лівою ногою. Але й у Мораеса проявилося гольове чуття. В епізоді з пенальті Коваленко занадто самовпевнено підійшов до м'яча. Відразу ставив собі питання, чому бив саме Коваленко після тривалої перерви та травми. Проте, Шахтар добре контролював гру, важко розлучався з м'ячем. Рахунок точно не відображав ту перевагу, яка була», - сказав Воробей.

Матч-відповідь в Харкові має відбутися 19 березня. Втім, пандемія коронавірусу може змусити УЄФА призупинити сезон Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Рішення повинно бути прийнято 17 березня.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.