Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Боротьба
| Оновлено 10 березня 2020, 16:43
5265
9

Беленюк відреагував на слова Новікова про сутичку за поїздку на Олімпіаду

Жан Беленюк не хоче проводити сутичку за право представляти Україну на Олімпіаді

| Оновлено 10 березня 2020, 16:43
5265
9
Беленюк відреагував на слова Новікова про сутичку за поїздку на Олімпіаду
НОК України. Жан Беленюк

Чемпіон світу-2019 з греко-римської боротьби Жан Беленюк вважає, що він, а не чемпіон Європи-2020 Семен Новіков, повинен представляти Україну на Олімпіаді. Нагадаємо, що Новіков, перемігши на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби у ваговій категорії Беленюка (до 87 кг), заявив, що було б непогано провести з Жаном Беленюком сутичку за право представляти Україну в Токіо.

Беленюку ця ідея не сподобалася.

«Семен поїхав на чемпіонат Європи тільки з доброї волі мого тренера і мене. Саме я повинен був їхати в Рим, але, оскільки він хлопець молодий і талановитий, то нехай він представить нашу країну.

Але ви розумієте, коли ти даєш людині палець, а вона хоче відкусити руку - це не в наших традиціях. Думаю, Семен зможе проявити себе на наступних Олімпійських іграх, або ж не в цій категорії. Нехай тренується і працює, але на цій Олімпіаді в цій категорії саме я буду представляти Україну, якщо зі мною все буде добре.

Якби була спірна ситуація, я був би готовий до такої сутички. Але я вважаю, що Семену в даній ситуації некоректно вимагати такі поєдинки. Як кажуть: «не роби людям добро і тобі не буде погано». У таких ситуаціях тренер не стане замість перевіреного спортсмена відправляти молодого, оскільки крім спекуляцій на цій темі, нічого це не дасть.

Хлопець сильний і перспективний, «мені не шкода», але ви ж майте совість, люди добрі. Тому, я буду представляти Україну на Олімпійських іграх 2020 року в ваговій категорії 87 кг», - сказав Беленюк.

Раніше Новиков говорив, що буде допомагати Беленюку готуватися до Олімпіади.

Сергій Циба Джерело: iSport
Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Жан Беленюк – чемпіон світу та Європи, чемпіон ІІ Європейських ігор. Тобто виграв всі можливі турніри 2019 року.
Заслужив виступити на ОІ і після цього завершити кар'єру.
vizuals
Це усе одно, шо київський мер зараз заб'є на роботу, і почне важкі щоденні тренування, готуючись до якогось бою. Слуги взагалі розуміють, що депутат - це є робота
Муґунот Уух
вполне логично, чтобы страну на олимпиаде представлял тот, кто сильнее.
а кто сильнее? один - чемпион мира, другой - чемпион Европы, тоже не х** в стакане. и какая разница, как он на ЧЕ попал, если он там победил.
вот и провести между ними спарринг. к чему этот пи... простите, дебаты. а то Жан сказал одно, Новиков сейчас расскажет другое, Беленюк еще ответит, Сеня на его ответ даст еще ответ и пошло поехало...чай не Рада
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
osa110
Не успел стать депутатом, как уже стал решать , кто и что будет делать. Разглагольствовать о " доброй воле моего тренера и самого меня ", о совести и корректности, в то время, когда все должен решить спортивный принцип . После этого высказывания Беленюк вызывает только мерзость и отвращение.Это же надо так низко пасть. Или это показ истинного лица слуги народа?
Іван Вальків
засцяв нігер, нехай влаштують поєдинок між собою, хт овиграє-той достойний.