Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 березня 2020, 08:33
2315
21

Львів і Карпати вдруге в сезоні зіграли в безгольову нічию

У львівському дербі команди не зуміли визначити найсильнішого

| Оновлено 09 березня 2020, 08:33
2315
21
Львів і Карпати вдруге в сезоні зіграли в безгольову нічию
ФК Карпати

Порівняно з минулим туром, враховуючи і відсутність дискваліфікованих гравців, обидва головні тренери зробили ряд кадрових змін у стартових складах своїх команд. У «Львова» замість Борзенка, Браткова, Ренана Олівейри та Шини на поле вийшли Приймак, Яковеллі, Рафаел Сабіно та Татарков. В «Карпатах» замість Каніболоцького, Козака і Назарини у гру вступили Кудрик, Хахльов і Пасич.

Вже в дебюті гри виник перший небезпечний момент, коли після флангової передачі Алваро пробивав у рамку воріт Татарков, але Кудрик був на місці. «Карпати» за активної підтримки своїх уболівальників більше контролювали м’яч. Проте «містяни», залишивши попереду одного Яковеллі, великими силами зустрічали розвиток атак «зелено-білих». Тож до гольових моментів біля воріт Сарнавського справа не доходила.

В середині тайму викликала пожвавлення на трибунах флангова передача Дубінчака, яку ударом через себе завершував Халл, пробивши над поперечиною. Також забракло влучності і Приймаку, який після кутового удару пробив головою више воріт. Напруга на полі поступово наростала, ігрових зіткнень не бракувало, і арбітру матчу Копієвському доводилося витягувати з кишені жовті картки.

Другий тайм команди розпочали у невисокому темпі, намагаючись подовгу розігрувати свої комбінаційні дії, які в основному тривали на підступах до обох штрафних. Арбітру матчу тим часом і далі доводилося втихомирювати пристрасті на полі з допомогою жовтих карток, одну з яких побачив перед собою і керманич «Львова» Мелікян.

«Карпати», враховуючи їх турнірне становище, продовжували володіти ініціативою, але знову ж таки пройти масовані оборонні редути «Львова» ніяк не вдавалося. Зокрема, один з небезпечних ударів заблокував Алваро. Не привели до зміни рахунку і кутові удари обох суперників.

В підсумку, як і в матчі першого кола, глядачі матчу «Львова» та «Карпат» голів так і не дочекалися. «Зелено-білі» при цьому збільшили свою безвиграшну серію в чемпіонаті до рекордних 15-ти ігор: п’ять нічиїх та десять поразок. «Містяни» ж завершили свій пропускний домашній серіал на стадіоні «Україна», який тривав три матчі. Не обійшлося і без тренерських ювілеїв. Роман Санжар біля керма різних клубів УПЛ став свідком 40-ї нічиєї своїх підопічних, а Егіше Мелікян провів 20-й матч на чолі різних команд УПЛ: 5 перемог, 4 нічиї та 11 поразок.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 22-й тур.

ПФК «Львів» - «Карпати» - 0:0


Сергій Люлька (50), Жонатан (64) - Владислав Дубінчак (21), Андро Гіоргадзе (34), Матар (40)

Жонатан (92, друга жовта картка)

ПФК «Львів»: Богдан Сарнавський, Бопесу Джоель, Владислав Приймак, Ігор Гончар, Сергій Люлька, Сабіно, Жонатан, Микита Татарков, Альваро, Ярослав Богунов (Велвес, 68), Яковеллі (Ренан, 85)

«Карпати»: Олег Кудрик, Владислав Дубінчак, Андро Гіоргадзе, Тім Халл, Марвін Мартінс, Дмитро Кльоц, Олексій Хахльов (Артем Козак, 67), Геннадій Пасич, Остап Притула (Василь Прийма, 83), Ростислав Лях, Матар (Александру Бойчук, 83)

Арбітр: Віталій Копієвський (Кропивницький)

Стадіон «Україна» (Львів)

ПФК ЛЬВІВ - КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wicker
1. Футболу в Українi нeмає - "ПОДЖАЛИ, ВИБEЖАЛИ, ЗАБРОСИЛИ" - НАХ... такий футбол - ПОРОЖНI СТАДIОНИ. 2. ОРКEСТР ФEКАЛIВ, ТО ПЗД. 3. Санжар - ПНХ. 4. iз приємного ФEКАЛИ у Львовi НIКОМУ НАХ.. НE ПОТРБНI ОКРIМ кiлькох бeзнадiйно хворих
UKRAINE FAN
Ну это полный пиз... Две худшие команды чемпионата . Зачем так издеваться над болельщиками?Где атаки?Моменты?
Shevchenka2019
Мучимось далі...
Хворе є хворе. То вже не смішно,хіба поспівчувати вічнохворому фек@лу. Дитина незнає де воно і що воно.
dudigo78
Обидві команди на фіг нікому у Львові не потрібні. Одні в стадії ліквідації, інші існують заради того, щоб заробляти на бразильцях. Шкода цю невелику кількість людей, яким то ще цікаво.
EremenkoOD
Очікувані і гра, і рахунок, і радість Санжара після матчу.
ll_pogulianka_ll
Не матч,а хуєта підпарканна...
JohnNeuman
жалко, оркестр не сыграл похоронный марш в конце, когда черный затянул трибуны
Shevchenka2019
Хворе!!! Заспокійся!!! Йди п0др04и!!! Не маєш баби-маєш руки)))) й0л0п)
Shevchenka2019
Довбні @дміни забаньте те 4м0.
Макс Про
УнылаяПремьерЛига во всей красе!
Андрей Трегубов
Это называется "Отбыли номер"Нет пружины у обоих!!!!
Андрій Літепло
ЗАСТАВКА ВОГОНЬ!!!)))
JohnNeuman
очевидно, Львов и Карпаты вылетят
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил