Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 05 березня 2020, 20:11
1853
0

Олексій ЛЕНЬ: «Я був у захваті від переходу в Сакраменто»

Український баскетболіст розповів про зміну клубу

| Оновлено 05 березня 2020, 20:11
1853
0
Олексій ЛЕНЬ: «Я був у захваті від переходу в Сакраменто»
НБА. Олексій Лень

Центровий «Сакраменто Кінгз» Олексій Лень розповів про процес адаптації в команді і цілях на решту сезону.

«Отримую хороший досвід в «Сакраменто». Перемагати завжди приємно. Ми виграли 5-6 останніх матчів. Я гравець-семифутер, тому можу привнести в команду впевнену присутність у фарбі, ставити блок-шоти, збирати підбирання. Думаю, що вписуюся в команду з цими аспектами в своєму арсеналі. У нас є багато шутерів і скорерів. Я буду грати в захисті і підбирати. Ми перемагаємо, це найголовніше. Привносимо енергію на майданчик, кожен з наших гравців діє жорстко. Ти вписуєшся в команду, коли граєш жорстко. Це мій стиль гри. Виходячи на майданчик, я кожен раз віддаю всі сили, проявляю старання.

Відчуваю себе відмінно в «Сакраменто». Я грав в «Атланті», де були чудові фанати. Але вболівальники «Кінгз» - абсолютно інший звір. Вони підтримують команду від початку і до кінця матчу. Приємно грати в такій атмосфері. Я легко влився в команду. Тут дуже приємний колектив. Кожен готовий підтримати тебе в робочому процесі. Добре вписався в команду. Як я і говорив, перемоги мають першорядне значення. Всі гравці отримують задоволення від роботи, коли ми виграємо. Потрібно продовжувати прогресувати, грати з такою ж енергією, а все інше прийде саме по собі.

«Великі» гравці завжди повинні бути готові підстрахувати своїх партнерів у захисті під кільцем. Так що я беру на себе цей обов'язок - прагну ставити блок-шоти, збирати підбирання, закриваю фарбу. Зараз команда знаходиться в 3-4 перемогах від зони плей-оф. Мені приємно виступати за команду, яка перемагає. Я був у захваті від переходу в «Кінгз», хотів допомогти цим хлопцям. Поки все складається добре, треба продовжувати в тому ж дусі.

З кожним днем ​​почуваю себе краще в команді. Одноклубники підтримують мене, тренерський штаб відмінно працює. Решту домашніх матчів в цьому сезоні нам під силу виграти. Будемо захищати перевагу домашнього майданчика. Наш найближчий суперник, «Філадельфія Сіксерс», гратиме без Джоеля Ембіда і Бена Сіммонса, так що це суперник, якого можна обіграти. Після цього постараємося зробити свою роботу в грі з «Портлендом», - заявив Лень.

Нагадаємо, що на початку лютого Лень був обміняний з «Атланти» в «Сакраменто».

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Калініна йде за титулом. Визначилися всі учасниці 1/2 фіналу в Руані
Теніс | 19 квітня 2024, 22:24 3
Калініна йде за титулом. Визначилися всі учасниці 1/2 фіналу в Руані

Ангеліна має хороші шанси поборотися за перемогу на змаганнях у Франції

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.