Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 березня 2020, 04:30
2676
6

Руслан КОСТИШИН: «Колос не може робити таку ротацію, як Динамо»

Головний тренер «Колоса» прокоментував поразку від «Динамо»

| Оновлено 04 березня 2020, 04:30
2676
6
Руслан КОСТИШИН: «Колос не може робити таку ротацію, як Динамо»
ФК Динамо Київ. Руслан Костишин

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин прокоментував поразку від «Динамо» (0:2) в 21-му турі УПЛ:

– Хочу похвалити хлопців за якісну гру, за те, як ми виглядали. Помилка нашого гравця, яка призвела до вилучення, наклала відбиток на матч. Грати вдесятьох проти «Динамо», та ще й маючи на один день відпочинку менше, було дуже важко. Але ми виглядали гідно, хлопцям можна тільки сказати спасибі.

– У чому формула успіху Костишина у весняних матчах «Колоса»?
– Не може бути формули успіху Костишина, є формула успіху моєї команди. У мене є помічники, яким я довіряю. Вони теж роблять великий обсяг роботи. Ми працюємо, і футболісти, які прийшли взимку, додали нам більше майстерності. Але, як ви бачите, все одно майстерність київського «Динамо» відрізняється. Циганков є Циганков – йому дали простір, він забив.

Ми нічого не змінювали в підготовці. Розумієте, у нас в клубі все правильно робиться, президент підтримує команду, є свої вболівальники, ми розвиваємося поступово, хлопці дуже добре виконують свою роботу. Так, вилучення – це неправильна поведінка, але, з іншого боку, це досвід.

– Яка ситуація в «Колосі» з травмованими перед наступним матчем із «Шахтарем»?
– Денис Костишин давно травмований, терміни відновлення відомі. Зозуля тільки зняв гіпс. Вони нам ще не помічники. А графік ігор для всіх однаковий. Думаю, нічого страшного. Футболістам краще грати, ніж тренуватися. Ми можемо десь на суддів скаржитися, але не на графік. Адже люди теж працюють із восьмої ранку і до вечора. У кожного свій графік.

– Ваша команда вперше грала на полі головного стадіону країни і залишила чудове враження. Хотілося б ще раз побачити «Колос» на полі «Олімпійського», тому постарайтеся, будь ласка, виконати своє завдання та потрапити до першої шістки!
– Можу тільки сказати вам слова подяки! Ми будемо старатися. Ми завжди стараємося, цим і відрізняємося. Ніхто не може нашу команду звинувачувати в тому, що ми граємо без старання. Матчі можуть складатися по-різному, є нюанси, є помилки, але у нас є характер – і це головне. Я дорожу тим, що у нас така команда.

– У матчі першого кола проти «Динамо» були вилучення та пенальті. Сьогодні «Колос» пропустив перший гол після тонкого моменту на межі офсайду, а перед перервою залишився в меншості. Чи не відчули ви, що у гравців опустилися руки? Чи складно було налаштувати їх на другий тайм?
– Ви самі бачили по грі, що руки ми не опустили і в другому таймі намагалися зрівняти рахунок, навіть поступаючись 0:2. VAR – це добре. Навіть якщо у Кожушка був міліметровий офсайд, він все одно був. А у Соля на міліметр не було – значить, не було. Але потрібно, щоб всі були в однакових умовах, Михайличенко правильно про це сказав після гри з «Дніпром-1». VAR повинен бути на всіх іграх, тоді це буде справедливо. Ми пішли на перенесення цього матчу, щоб був VAR. Ми могли цього не робити. Якась інша команда може не захотіти переносити матч... Сьогодні всі суддівські рішення були правильними. Я б дуже хотів, щоб коли у першому колі наш футболіст грав носом, VAR теж був.

– У «Динамо» сьогодні була ротація семи гравців, а у вас її практично не було. Чи не турбує вас фізична готовність ваших футболістів перед матчем із «Шахтарем»?
– Фізична форма мене не хвилює. Мене більше хвилює психологічне відновлення. Ми не можемо робити таку ротацію, як «Динамо». Все-таки є різниця в майстерності, нехай хлопці на мене не ображаються. Ми не можемо зробити велику ротацію та випустити на гру з «Динамо» 8 нових гравців. Петров і Богданов – це дуже хороші придбання для нас, ми стали сильнішими. Але якби у нас було більше таких футболістів, могли б робити велику ротацію. Будемо готуватися до «Шахтаря», і я впевнений, що в матчі з ним ми будемо виглядати добре.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком
Футбол | 15 квітня 2024, 23:59 25
Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком

Колектив Шона Дайча отримав на «Стемфорд Бридж» шість голів без відповіді

Чемпіонат світу з хокею U-18. Результати збірної України (оновлюється)
Хокей | 16 квітня 2024, 10:00 3
Чемпіонат світу з хокею U-18. Результати збірної України (оновлюється)

Команда Бобкіна проведе турнір у Данії

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korsun_skif
Однозначно, Вар нужен на всех матчах УПЛ!
Владимир Пидвирный
Руслан добре грала твоя команда. Перший гол подарував суддя, явне положення. По грі ви не поступались.