Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 04 березня 2020, 10:21
9029
4

Челсі вийшов у чвертьфінал Кубка Англії, впевнено обігравши Ліверпуль

Команда Юргена Клоппа програла «всуху» другий матч поспіль

| Оновлено 04 березня 2020, 10:21
9029
4
Челсі вийшов у чвертьфінал Кубка Англії, впевнено обігравши Ліверпуль

Лондонський «Челсі» пробився до чвертьфіналу Кубка Англії. Команда Френка Лемпарда вдома обіграла «Ліверпуль» з рахунком 2: 0.

Господарям вдалося забити швидкий гол, якому передували кричущі помилки оборони «червоних». Фабіньо зі своєї штрафної вибив м'яч точно на Вілліана. Той пробив з-за меж штрафного, але Адріан відбив м'яч у сітку власних воріт - 1:0! Відзначимо, що це була третя помилка воротаря «червоних», що призвела до голу в нинішньому сезоні - частіше в «Ліверпулі» так серйозно не помилявся ніхто.

Тут же Маркос Алонсо міг вирішувати результат зустрічі, але пробив у поперечину. Гості понеслися на ворота суперника, але поступово гра заспокоїлася, і до перерви рахунок на табло не змінився.

У другому таймі гра тривалий час була рівною, доки не активізувалися «сині». Спершу Маунт знову перевірив на міцність поперечину воріт, а через хвилину чергова помилка гостей призвела до голу. Ван Дейк втратив м'яч в середині поля, Барклі рвонув на чужі ворота, не став віддавати пас, а точно пробив сам - 2:0! Вперше з серпня 2016- го «Ліверпуль» пропустив два голи в третьому поєдинку поспіль.

Незабаром «Челсі» зобов'язаний був доводити справу до чергового розгрому, але Жиру після виходу один на один вкотре потривожив поперечину воріт «Ліверпуля». А після цього гра заспокоїлася: футболісти зрозуміли, що результат матчу вже не змінити.

2:0 - і «Челсі» виходить до чвертьфіналу Кубка Англії. Останні два рази, коли «сині» в цьому турнірі обігравали «Ліверпуль», вони незмінно брали трофей (в 1997-му і 2012-му). Як буде цього разу? Відзначимо, що мерсисайдці зазнали третьої поспіль виїзної поразки вперше з листопада 2014-го. Наступна їх виїзна гра простою не буде: 16 березня «червоних» чекає дербі з «Евертоном» після вирішальної гри в Лізі чемпіонів з «Атлетіко»! Побачимо, наскільки команди Клоппа вміє тримати удар

Кубок Англії. 1/8 фіналу.

«Челсі» - «Ліверпуль» – 2:0

 Вілліан (13), Росс Барклі (64).

 Фабіньо (61), Джеймс Мілнер (76), Садіо Мане (90+4).

«Челсі»: «Челсі»: Кепа Аррісабалага - Маркос Алонсо, Курт Зума, Антоніо Рюдігер, Сесар Аспілікуета - Росс Барклі, Біллі Гілмор, Матео Ковачич (Мейсон Маунт, 42) - Педро Родрігес, Олів'є Жиру (Рис Джеймс, 90), Вілліан (Жоржиньо, 51).

«Ліверпуль»: Адріан - Джозеф Гомес, Неко Вільямс, Ендрю Робертсон, Вірджіл ван Дейк - Кертіс Джонс (Джеймс Мілнер, 70), Фабіньо, Адам Лаллана (Мохамед Салах, 80), Такумі Мінаміно - Садіо Мане, Дивока Орігі (Роберто Фірміно , 70).
 

Стадіон: «Стемфорд Бридж» (Лондон, Англія).

Арбітр: Кріс Кавана (Ланкашир, Англія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
lizerginnn
Soosnuley продолжается. Честно говоря, Ливерпуль в прошлом сезоне итак далеко залез (я имею в виду победу в ЛЧ). Никой "магии" в их исполнении не наблюдается. Хорошая добротная команда, которая возьмет Чемп после 30 лет "страданий". Но и то благодаря тому, что у Сити в этом сезоне спад местами. Но игра команды Гвардиолы более целостная чтоли.
PS Чемп возьмут, если короновирус не помешает конечно.