Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 березня 2020, 22:23
3095
3

Юрій МАКСИМОВ: «Нам ця перемога потрібна була як повітря»

Наставник «Ворскли» поділився думкою про перемогу над лідером чемпіонату

| Оновлено 01 березня 2020, 22:23
3095
3
Юрій МАКСИМОВ: «Нам ця перемога потрібна була як повітря»
ФК Шахтар

За словами Максимова, «Ворскла» перемогла «Шахтар» за рахунок мужності.

«Нам ця перемога була потрібна як повітря, тому що два очки від вильоту - не дуже добре, коли хочеш чогось досягти. У Києві втратили одне очко на останній хвилині, а сьогодні нам повернулося три. Розраховував на нічию, але, напевно, заслужили перемогу».

«Бачили список футболістів, які їдуть на матч, побачили, що кількох немає. Але я скажу чесно: що основні, що ті бразильці, які вийшли, - вони не гірше. Шість бразильців, один грузин. Ну нічим вони не гірше: будь-якого став, і цей футболіст зіграє».

«Перемогли насамперед за рахунок мужності колективу. Всі вийшли один за одного, бійці. Іноземці та українці - разом їмо один хліб, разом помиляємося, виграємо і програємо. Було важливо не поступитися в боротьбі, «Ворскла» завжди цим славилася. Чи не поступилися, і десь нам пощастило, зверху воздалося за те, що з «Динамо» не зачепили. Це футбол».

«Поборотися за єврокубки? Знаєте, сьогодні виграли, але хоч би завтра не прийшли і не сказали: давайте за перше місце боротися. Все може змінитися. Сьогодні перемогли, завтра - наступний матч. Ми будемо боротися. «Десна» - дуже серйозна команда. У них 27 осіб. Коли я розмовляв з Рябоконем, він мені сказав: «Юра, у мене одна проблема - 27 осіб. З одного боку - добре, з іншого - погано». Тобто склад з 11, а решта може бути ображені. І всі з якими іменами! У них на заміні сидять п'ять нападників, якщо порахувати, у нас - два, і думаєш, хоч би ніхто травму не отримав. Як буде завтра, не знаю, але сьогодні ми виграли, давайте радіти», - сказав Максимов.

Після 20-ти турів у «Ворскли» в активі 17 очок і передостаннє місце в турнірній таблиці.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Андрущик
Ось і результат,ніхто не зумів переграти Шахтар в цьому чемпіонаті крім аутсайдера,так от наскільки все залежить від тренера 40-50 процентів? Риба гниє з голови,затоки і професіонали типу Шевчуків 7 з яких зараз керують в вищі лізі командами.Осли які неможуть,не вміють і поняття немає що і як потрібно робити з досить непогано підготовленими футболістами.Власники клубів міняйте їх щотижня якщо потрібно,вони гублять талановитих гравців, тренер як воротар це пів команди.Думайте за що витрачаєте гроші,тренер робить гравців лучшими,а у вас як?
axylinam
Максимов молодец,оторвались от последнего места
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил