Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 02 березня 2020, 00:50
674
0

УХЛ. Дніпро в Херсоні з мінімальною перевагою обіграв Білий Барс

У нинішньому сезоні херсонці вісім разів з восьми обіграли білоцерківців в «регулярці»

| Оновлено 02 березня 2020, 00:50
674
0
УХЛ. Дніпро в Херсоні з мінімальною перевагою обіграв Білий Барс
УХЛ

Сьогодні, 1 березня, у неділю поєдинком в Херсоні між «Дніпром» та «Білим Барсом» завершився передостанній тур чемпіонату УХЛ.

Не дивлячись на те, що принципового турнірного значення ця гра вже не мала (в плей-оф чемпіонату «Дніпро» зіграє з МХК «Динамо», а «Білий Барс» - з «Крижаними Вовками»), матч вийшов цікавим, а інтрига в рахунку трималася до останньої секунди поєдинку.

У першому періоді обидві команди були близькими до того, щоб відкрити рахунок. Але всі потуги розбивалися об впевнені і надійні дії воротарів - Кучера і Хомутова. З боку «Барса» активно попереду діяли: Бабинець, Благий і Ядловський. А у «Дніпра» 100% можливості не реалізували - Каракулько, Матерухін і Васеленков.

У другому і третьому періоді ситуація на майданчику, крім рахунку, не змінювалася. Команди не боялися грати у відкритий хокей, а гравці віддавалися на повну. І все ж, перемога дісталася херсонцям.

В кінці другої «двадцятихвилинки» підопічні Підгурського протягом хвилини закинули відразу дві шайби (відзначилися Луговий і Матерухін). Білоцерківці змогли скоротити рахунок за 4 хвилини до кінця поєдинку (відзначився Бабинець), і тим самим повернули інтригу в матчі. Але за час, що залишилися, «Барси» так і не змогли зрівняти рахунок - блискуче відіграв кіпер господарів Хомутов, не дозволивши команді з Білої Церкви зрівняти рахунок і перевести гру в овертайм.

До слова, «Дніпро» став єдиною командою з топ-3 чемпіонату, яку «Білий Барс» так і не зміг обіграти в основний час. Підсумковий рахунок зустрічі - 2:1 на користь херсонського «Дніпра».



«Дніпро» - «Білий Барс» 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Шайби:
1:0 - Луговий (Кузьмик, Янішевський), 37:42; 2:0 - Матерухін (Ромащенко), 38:38, 2:1 - Бабинець (Таран, Ядловський), 55:04.

«Дніпро»: Хомутов (Гурко); Пугачов - Сірченко, Дорофєєв - Декало, Афанасьєв (А) - Матусевич, Будько; Матерухін (К) - Ромащенко - Василенков, Каракулько- Кузьмик - Янішевський, Луговий - Чернишенко - Целогородцев, Брага.

«Білий Барс»: Кучер (Сушак); Алексюк (А) - Чолач, Таран (А) - Ядловський; Благий - Ружніков - Бабинець, Шиманський - Куцевич (К) - Лєсников, Фурсенко - Качан - Ромахін,

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.