Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 28 лютого 2020, 11:01
2238
0

Олег КУЗНЕЦОВ: «Усі гравці Шахтаря припускалися багатьох помилок»

У першому таймі поєдинку з «Бенфікою» не було видно Марлоса і Патріка, вважає фахівець

| Оновлено 28 лютого 2020, 11:01
2238
0
Олег КУЗНЕЦОВ: «Усі гравці Шахтаря припускалися багатьох помилок»
УАФ. Олег Кузнецов

Колишній гравець збірної України Олег Кузнецов поділився враженнями щодо виїзної нічиєї «Шахтаря» з «Бенфікою» (3:3), яка дозволила «гірникам» вийти до 1/8 фіналу Ліги Європи.

«Так, результат поєдинку в Лісабоні закономірний, і я хочу привітати «гірників». Але я говорю про те, що будь-яка команда, яка виграла домашній матч з рахунком 2:1, їде в гості з завданням обов'язково протриматися і не пропустити в перші 15-20 хвилин. До того ж, «Бенфіка» особливо гостей не пресингувала. Цікаво, що швидко забитий у ворота Пятова м'яч зіграв злий жарт із португальцями ...

До речі, помітно було, що психологічний стан «Бенфіки» не найкращий, оскільки в чемпіонаті Португалії справи у неї складаються не кращим чином. Вочевидь, «Бенфіка» думає більше про те, щоб стати чемпіоном країни в поточному сезоні і кваліфікуватися в Лігу чемпіонів, а не про Лігу Європи. «Шахтарю» все це потрібно було враховувати.

У «Шахтаря» важко навіть когось виділити — і в хорошому сенсі, і за кількістю промахів. Практично у всіх «гірників» було багато помилок. Зауважу тільки, що в першому таймі не було видно на полі Патріка і Марлоса. Зараз, звичайно, дуже позначається відсутність у «Шахтаря» офіційних матчів. Команда ще не в оптимальному стані. У такому випадку і голова гірше працює, і елементарні помилки трапляються», — заявив Кузнецов.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.