Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 28 лютого 2020, 10:11
4818
1

Олег КУЗНЕЦОВ: «У Шахтаря було багато браку і була відсутня швидкість»

Спеціаліст підбив підсумки поєдинку «гірників» з «Бенфікою» в 1/16 фіналу ЛЄ (3:3)

| Оновлено 28 лютого 2020, 10:11
4818
1
Олег КУЗНЕЦОВ: «У Шахтаря було багато браку і була відсутня швидкість»
УАФ. Олег Кузнецов

Колишній футболіст збірної України Олег Кузнецов поділився враженнями щодо виїзної нічиєї «Шахтаря» з «Бенфікою» (3:3) в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи. Цей результат дозволив «гірникам» вийти до наступного раунду змагань після домашньої перемоги з рахунком 2:1.

«Божевільна гра! Її можна розділити на два відрізки — до 50-ї хвилини і після. Перший відрізок був провальним для «Шахтаря», який до того, як рахунок став 1:3, діяв непереконливо.

Якби «Шахтар» не вирівняв становище (маю на увазі не тільки гол Степаненка, а й автогол Діаша), і не пройшов би далі, до Каштру і його тренерському штабу, думаю, було б багато питань. Чому пізно почали підготовку, чому так мало готувалися на зборі — всього 18 днів, і так далі ...

У «гірників» була колосальна кількість браку — індивідуального та командного, багато передач поперек поля, була відсутня командна швидкість, приймалося багато не зовсім зрозумілих рішень. Допоміг «Шахтарю» «стандарт», який класно завершив Степаненко. Після цього з'ясувалося, що «оранжево-чорні» готові функціонально, готові до боротьби (і бразильці в тому числі). Урок з цього можна і потрібно винести тільки один — не можна долю єврокубкових матчів вирішувати за рахунок таких зусиль. В Європі це не проходить — там необхідно включатися з перших хвилин! », — вважає Кузнецов.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
digsum
Еще его дочь известная актриса - Екатерина Кузнецова. Только что узнал)