Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
4143
0

Барселона – Ейбар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонці приймають команду з нижньої частини турнірної таблиці

Барселона – Ейбар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Barca Blaugranes

У суботу, 22 лютого, в рамках 25-го туру Ла Ліги каталонська «Барселона» зіграє з «Ейбаром». Поєдинок відбудеться в Барселоні на стадіоні «Камп Ноу». Початок матчу о 17:00 за Києвом.

«Барселона» продовжує боротьбу з «Реалом» за перше місце в чемпіонаті Іспанії. Від «бланкос» каталонці відстають лише на одне очко. Тому інтрига в суперництві за титул у самому розпалі.

Цього тижня «Барселона» купила форварда «Леганеса» Мартіна Брейтуейта. Каталонцям дозволили підписати гравця після закриття трансферного вікна, оскільки основні форварди клубу Суарес і Дембеле травмовані. 28-річний футболіст може дебютувати у грі з «Ейбаром», суперник для цього оптимальний. Але очікувати, що каталонці випустять футболіста в старті, поки не варто.

Після поразки від «Валенсії» 25 січня «Барселона» відстала від «Реала» на три очки, але в останньому турі «Реал» втратив очки з «Сельтою», тому каталонці знову наблизилися до свого головного суперника. Після тієї поразки підопічні Кіке Сетьєна видали серію з трьох перемог в чемпіонаті, обігравши «Леванте», «Бетіс» і «Хетафе». Відзначимо, що всі перемоги були здобуті у важких матчах, у кожному з них каталонці перемогли з різницею в один м'яч.

Матч з «Ейбаром» можна розглядати і як підготовку до Ліги чемпіонів, адже вже 25 лютого каталонський клуб зіграє з «Наполі».

«Ейбар» - явний аутсайдер у цьому матчі. Команда з однойменного міста вирішує зовсім інші завдання - залишитися в Ла Лізі. Колектив Хосе Луїса Менділібара вже три матчі поспіль не може перемогти. Від зони вильоту «Ейбар» відділяє всього три очки, тому вся боротьба за виживання попереду. У першому колі каталонці розгромили «Ейбар» з рахунком 3:0 на виїзді. Очікувати рівної боротьби в матчі на «Камп Ноу» не варто.

Орієнтовні склади:

«Барселона»: Тер Штеген, Семеду, Піке, Лангле, Фірпо, Де Йонг, Бускетс, Відаль, Фаті, Грізманн, Мессі.

«Ейбар»: Дмітровіч, Арбілья, Бургос, Олівера, Коте, Крістофоро, Діоп, Леон, Еспозіто, Ореллана, Енріч.

22 лютого, субота

«Барселона» — «Ейбар»
Барселона. «Камп Ноу». Початок - о 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.