Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 лютого 2020, 15:28
1863
0

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Я задоволений кадровою ситуацією Дніпра-1»

Наставник готується до першого матчу УПЛ в цьому році

| Оновлено 22 лютого 2020, 15:28
1863
0
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Я задоволений кадровою ситуацією Дніпра-1»
scdnipro1.com.ua

«Дніпро-1» після активної трансферної роботи і зборів в Туреччині готується до відновлення сезону УПЛ і матчу з «Карпатами». Про підготовку розповів наставник Дмитро Михайленко.

— Наскільки  добре пройшли збори?

— Так, збори пройшли продуктивно, ми провели багато контрольних матчів, спробували щось нове, тому зараз найважливіше, що на цей час в команді ніхто не хворіє, адже там підхопили якийсь вірус, але зараз усі здорові і рвуться до бою.

— Усі набрали оптимальні кондиції, і як себе показують новачки?

— Так, якщо говорити про нашу фізичну форму, то точно усі її добре набрали. Якщо ж говорити про взаємодії на полі, то тут нам ще треба покращувати її якість. До нас прийшла велика група новачків, і хтось був здоровий на усі сто відсотків, хтось – ні, тому на ті ж налагоджування зв’язків, потрібен певний час.

— Зараз у тренерському штабі клубу з’явився новий фахівець – Луїджі Ночентіні.  Як він опинився в команді?

—  Нам потрібен був аналітик, адже треба було по-іншому подивитися на власну роботу. Та і просто, це навіть корисно для розширення кругозору, адже людина, яка працювала із Саррі, точно щось знає (посміхається). Так що нам цікаво і ми дуже раді, що він погодився до нас приїхати.

— Скільки він вже працює з командою?

— Він вже з нами днів десять, і з першого ж дня взявся за роботу.

— «Карпати» паралельно з вами проводили збори. Слідкували за ними?

— Звичайно, там ми усі жили на невеликій території, тому буквально через день там усі зустрічалися один з одним.  І вони на нас дивилися, і ми за ними стежили. Плюс вони не сильно змінилися, і не можна сказати, що у них кардинально нова команда. Захист увесь той же, за виключенням одного гравця, і можна сказати, що атака змінилася більше.

— У грі з «Карпатами» через дискваліфікації не візьмуть участь одразу чотири виконавці. Наскільки це є головним болем для тренерського штабу?

—  Головного болю ніякого немає. Навпаки, у нас просто немає вибору, особливо це стосується деяких позицій. Це все нормальна ситуація, коли трапляються дискваліфікації. Тут головне інше – це, коли ми працюємо по одній концепції і усі знають, що їм робити. У нас зараз хороший склад — він рівний і позиції укріплені рівно. Для нас дуже важливо, що є конкуренція, тому ми розраховуємо на ріст і прогрес абсолютно усіх футболістів. Так що ми задоволені кадровою ситуацією в команді, і ніщо не повинно вплинути на те, що матч з «Карпатами» деякі гравці будуть пропускати.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.