Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 лютого 2020, 12:29
19834
16

Аталанта розгромила Валенсію, Малиновський вийшов на заміну

Бергамці зробили величезний крок у напрямку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 20 лютого 2020, 12:29
19834
16
Аталанта розгромила Валенсію, Малиновський вийшов на заміну
as.com

Команди почали зустріч у високому темпі, намагаючись не затримувати м'яч в центрі поля. Вже на 8-й хвилині чудову гольову нагоду змарнував Пашалич, який в центрі штрафного вийшов на ворота і пробив в кут. Доменек продемонстрував блискучу реакцію і врятував свою команду. А друга загроза, створена господарями поля, стала результативною. Хатебур зіграв на випередження на лінії воротарського і замкнув простріл у виконанні Алехандро Гомеса.

Після взяття воріт бергамці дещо збавили оберти, і гості почали більше контролювати м'яч. Ледь не зрівняв рахунок Максі Гомес, який праворуч увірвався в штрафний «Аталанти» і пробив в ближню штангу. Був близький до успіху і Гуедеш, котрий з лівого кута штрафного пробив неточно. Відоме правило «не забиваєш ти - заб'ють тобі» спрацювало і цього разу. Перед перервою індивідуальною майстерністю блиснув Ілічич, який біля лінії штрафного розібрався з кількома суперниками і пробив точно під поперечину.

Бергамці активно почали другу половину зустрічі і ледь не збільшили свою перевагу після прострілу Алехандро Гомеса з лівого флангу. «Кажани» відразу дали свою відповідь: Солер замикав простріл з флангу і з забійної позиції пробив поруч зі штангою.

А незабаром справи «Валенсії» зовсім ускладнилися. Спочатку міні-шедевр спорудив Фройлер, котрий від лівого кута штрафного закрутив м'яч під дальню штангу, а потім Хатебур свій ривок завершив точним ударом. «Валенсія» відразу ж відіграла один м'яч: точного удару завдав Черишев, що тільки дві хвилини знаходився на полі. Натхненні успіхом гості ледь не забили ще, але все той же Черишев з близької відстані не пробив голкіпера. Взагалі, потрібно зазначити, що «кажани» в сьогоднішньому матчі відзначилися неналежним марнотратством. Чи буде це мати для них фатальне значення, дізнаємося 10-го березня. А в Мілані фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу «Аталанти».

Відзначимо участь в поєдинку українця Руслана Малиновського, який з'явився на полі на 81 хвилині, замінивши Алехандро Гомеса. В одному з епізодів Руслан з лінії штрафного пробив набагато вище воріт.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч.

«Аталанта» - «Валенсія» - 4:1

Ханс Хатебур (16, 63), Йосип Ілічич (42), Ремо Фройлер (57) - Денис Черишев (66)

Ханс Хатебур (80)

«Аталанта»: П'єрлуїджі Голліні, Маттіа Кальдара (Дуван Сапата, 75), Хосе Луїс Паломіно, Рафаел Толой, Робін Госенс, Ремо Фройлер, Мартен де Роон, Ханс Хатебур, Алехандро Гомес (Руслан Малиновський, 81), Маріо Пашалич (Адрієн Тамез, 92), Йосип Ілічич

«Валенсія»: Хауме Доменек, Хосе Гайя, Муктар Дьяхабі, Ельякім Мангаля, Даніель Васс, Карлос Солер, Жоффрі Кондогбіа, Даніель Парехо, Ферран Торрес, Максі Гомес (Кевін Гамейро, 73), Гонсалу Гуедеш (Денис Черишев, 64)

Арбітр: Майкл Олівер (Англія)

Стадіон «Сан-Сіро» (Мілан, Італія)

АТАЛАНТА - ВАЛЕНСІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
digsum
Задача была отодвинуть игру от ворот в последние минуты, Малина с ней справился. 10 минут лучше, чем ничего.
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
stopor2016
Так Аталанта может и дальше пройти. Вместе с Малиновским и его лавочкой ...
Saar
Аталанта молодцы. Первая ЛЧ для них. Итальянская Серия А одна из сильнейших лиг и Аталанта это показывает, не имея опыта в ЛЧ. А ведь Валенсия одна из самых опытных и сильных европейских команд. С победой!
pl2012ua
красавцы
UKRAINE FAN
Аталанта конечно молодцы . Но то как оборонялась валенсия просто пиз.. Давали бить с любых позиций. Ну и два гола красавца такие конечно в каждом матче залетать не будут! Но и у валенсии были отличные моменты которые она благополучно запорола!
Viktor Kovtun
Уникальный ПРОЕКТ Аталанта ещё недавно лифтеры между серией А и серией Б, а сегодня благодаря Антонио Перкасси являются топчиком в Италии, поди знай и во всей Европе! !!!!!
vovast
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ptiza
Аталанта молодцы прекрасно использовали свои шансы, а Валенсия имея свои шансы не смогла их реализовать, с победой Бергамаски
Oleynik_sport
Ліга чемпіонів, Аталанта здивувала!
mb_cdi
Молодцы ребята. Не типичные итальянцы со своим оборонительным футболом. Я за вас. Выносите всех и дальше.
Bolshoi
Аталанта просто супер. Малиновский в хорошем коллективе.
14sergey1953
Только чудо не даст Валенсии пройти такую Аталанту. В Валенсии они просто порвут Аталанту. Сегодня было сумасшедшее невезение Валенсии, ну и незаконно засчитанный 4 гол, это уже признала вся зарубежная пресса и даже эксперты в программе футбол.