Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 лютого 2020, 03:35
3283
16

Дієго СІМЕОНЕ: «Сьогодні Атлетіко був найкращою командою в світі»

Головний тренер іспанського клубу відпустив компліменти на адресу вболівальників

| Оновлено 19 лютого 2020, 03:35
3283
16
Дієго СІМЕОНЕ: «Сьогодні Атлетіко був найкращою командою в світі»
УЄФА. Дієго Сімеоне

Головний тренер «Атлетіко» Дієго Сімеоне прокоментував переможний матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Ліверпуля» (1:0):

«У «Ліверпуля» були шанси. Вони небезпечно атакували. У них хороші гравці на всіх позиціях. Моя команда стала вигравати, коли ми виходили на поле через тунель з підтрибунного приміщення. Я бачив, що гравці вірять в успіх. Ми бачили прекрасну сторону футболу. Сьогодні команда і вболівальники були одним цілим.

За всі вісім років, що я тут працюю, мені не доводилося бачити таких уболівальників як сьогодні. Це було по-справжньому емоційно. Ми показали хорошу командну гру. Коли граєш так, як єдине ціле, можна досягти чого завгодно.

Це не найкращий вечір для нас–- ми не взяли сьогодні трофей. Але є вечора, які надовго залишаються в пам'яті. Сьогодні ми були найкращою командою в світі і перемогли. Але позаду лише один матч з двох. Перемоги надають сил, ми безумовно хочемо вигравати. Сьогодні ми досягли важливої ​​перемоги для клубу.

Ренан Лоді показав на що він здатний, він і раніше це показував. Тепер йому треба продовжувати це робити, не зупинятися. Впевнений, що він ще не раз покаже себе в майбутньому».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
ну-ну. как еще язык поворачивается. махровый антифутбол. это ж надо, вроде бы почти гранд или окологранд, а на своем поле владение мячем 33% и вся игра в рпюасчете на то, что Ливер побежит отыгрываться и на том поймать его
Женя Матийчук
намічаеться Біг Драма Шоу чуствую...опасний рахунок для Лівера і на Енфілді може трапить все що угодно.
Червоні канешно зараз намбер ван, але все ж таки Атлетіко це "велика акула" і завжди чудово себе почувае на еврокубковій арені
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил