Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
5323
2

Джеррард націлився на титул АПЛ-2014. Чекає рішення по Ман Сіті

Легенда «Ліверпуля» чекає новин про те, що «Сіті» може втратити титул

Джеррард націлився на титул АПЛ-2014. Чекає рішення по Ман Сіті
Skysports.com

На тлі скандалу з дискваліфікацією «Манчестер Сіті» з єврокубків на два сезони з'явилися новини про те, що команда може втратити й свої титули в АПЛ.

Так як клуб, на думку УЄФА, порушував правила фінансового фейр плей з 2012 року, то керівництво АПЛ може позбавити команду всіх титулів, у тому числі чемпіонства в 2014 році.

«Ліверпуль» сезон 2013/14 завершив на 2-му місці, а легенда клубу Стівен Джеррард, який зараз тренує «Рейнджерс», явно не проти такого розвитку подій.

«Подивимося що буде далі. УЄФА своє жорстке рішення виніс. Тепер справа за АПЛ. Подивимося, чи будуть він діяти в цьому напрямку».

«З очевидних причин мені це дійсно цікаво, але коментувати ситуацію більше не буду. «Манчестер Сіті» був чемпіоном, і подивимося, що зробить АПЛ», - заявив Джеррард.

«Ліверпуль» в еру АПЛ не вигравав чемпіонський титул.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Да, старина Стиви, ты был выдающимся игроком и кое-чего добился и без этого сомнительного чемпионства. Может быть, с точки зрения денег МанСити и превысил, но в самом АПЛ борьба была честная, нельзя клуб лишать того, что они завоевали, тем более, что у них никогда не было доминирования, каждый новый сезон кто-то другой становился чемпионом. Ливерпуль станет чемпионом заслуженно в этом году, а прошлое не нужно трогать.
Евгений Семыкин
Надеюсь на неправильный перевод... Не смотря на то что никогда не топил за Ливер Стиви всегда был уважаем как игрок, капитан и человек. Конечно я понимаю что свой ляп и гол Демба Ба он видел не раз ночью в кошмарах, но не хотелось бы думать что ему действительно нужно ТАКОЕ чемпионство...