Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 лютого 2020, 11:07
5261
3

Лаціо на характері обіграв Інтер і піднявся на друге місце Серії А

Команда Сімоне Індзагі продовжила свою безпрограшну серію до дев'ятнадцяти матчів

| Оновлено 17 лютого 2020, 11:07
5261
3
Лаціо на характері обіграв Інтер і піднявся на друге місце Серії А
twitter.com/Inter

У центральному матчі 24-го туру чемпіонату Італії зійшлися «Лаціо» та «Інтер», які ведуть в нинішньому сезоні відчайдушну боротьбу за Скудетто. Тому перемога в очному протистоянні була вкрай важлива для обох суперників. Відзначимо, що до сьогоднішнього матчу «Лаціо» підійшов з 18-матчевою безпрограшною серією: останній раз «бьянкочелесті» в чемпіонаті поступалися саме «Інтеру».

Команди обережно розпочали зустріч. Суперники намагалися, в першу чергу, дбайливо ставитися до контролю м'яча і не допускати втрат поблизу свого штрафного. Римляни взяли м'яч під контроль, неспішно намагаючись знайти підступи до штрафного «Інтера». Саме господарі поля цілком могли відкрити рахунок в поєдинку: ледь не досяг мети удар Мілинковича-Савича, який метрів з 25-ти влучив у поперечину. Перша гольова можливість біля воріт «Лаціо» відбулася під кінець першої двадцятихвилинки. «Чорно-сині» провели стрімку контратаку, яка завершилася ударом Лукаку і сейвом у виконанні голкіпера.

З середини першого тайму римляни дещо посилили тиск на володіння опонентів, що, втім, не відбилося на кількості гольових ситуацій біля воріт Паделлі. «Чорно-сині» зайняли вичікувальну позицію, а перед перервою одна з нечисленних атак гостей стала результативною. З ударом Кандреви Стракоша впорався, але м'яч відскочив у центр штрафного на ногу Янгу, який з відскоком від газону вразив ціль.

Відігралися господарі поля на початку другого тайму. Шкріньяр «наварив» у власному штрафному майданчику, після чого де Врей був змушений збивати Іммобіле. Арбітр вказав на 11-тиметрову позначку, і сам постраждалий реалізував пенальті. А в середині другої половини зустрічі завдяки стандартному положенню римляни повели в рахунку. Після навісу з кутового бив Марушич, але на шляху м'яча опинився Брозович. Круглий снаряд підібрав Мілинкович-Савич, який і завдав точного удару.

Тепер вже господарі поля віддали ініціативу суперникам, перейшовши на гру другим номером. І римляни ледь не збільшили свою перевагу, коли в кінці зустрічі Іммобіле в ближньому бою не зміг переграти Паделлі. Останні хвилини проходили під акомпанемент атак «Інтера», але підопічні Сімоне Індзагі не упустили перемогу.

«Лаціо» продовжує демонструвати упевнену гру і вже знаходиться на другому місці турнірної таблиці всього на відстані одного очка від «Ювентуса». «Інтер» опустився на третю позицію. Що ж, будемо з нетерпінням чекати подальшого розвитку подій в італійському чемпіонаті.

Чемпіонат Італії. 24-й тур.

«Лаціо» - «Інтер» - 2:1

Чіро Іммобіле (50, з пенальті), Сергій Мілинкович-Савич (69) - Ешлі Янг (44)

Лукас Лейва (51), Луїс Феліпе Рамос (58), Мануель Лаццарі (90), Сергій Мілинкович-Савич (94) - Стефан де Врей (48), Дієго Годін (79)

«Лаціо»: Томас Стракоша, Штефан Раду, Франческо Ачербі, Луїс Феліпе Рамос, Адам Марушич, Луїс Альберто, Лукас Лейва (Данило Катальді, 80), Сергій Мілинкович-Савич, Хонатан Родрігес (Мануель Лаццарі, 63), Чіро Іммобіле, Феліпе Кайседо (Хоакін Корреа, 63)

«Інтер»: Даніеле Паделлі, Стефан де Врей, Дієго Годін (Алексіс Санчес, 86), Ешлі Янг, Мілан Шкріньяр, Ніколо Барелла, Марсело Брозович (Крістіан Еріксен, 77), Матіас Весіно, Антоніо Кандрева (Віктор Мозес, 77), Ромелу Лукаку, Лаутаро Мартінес

Арбітр: Джанлука Роккі

«Стадіо Олімпіко» (Рим, Італія)

ЛАЦІО - ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lazio
Індзаґі рулить!!!
Kevko
Вот что значит тренер высокого уровня!