Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
8043
2

Хорхе ЛІНАРЕС: «І я, і Ломаченко хочемо реваншу»

Венесуельський боксер повернувся в легку вагову категорію

Хорхе ЛІНАРЕС: «І я, і Ломаченко хочемо реваншу»
Twitter. Хорхе Лінарес

Екс-чемпіон світу в трьох категоріях, боєць промоутерської компанії Golden Boy Promotions венесуелець Хорхе Лінарес (47-5, 29 КО) дав інтерв'ю новинному порталу Fino Boxing після переможного поєдинку проти мексиканця Карлоса Моралеса (19-5-4, 8 KO), якого він нокаутував в 4-му раунді. У бесіді венесуелець прокоментував своє повернення в легку категорію (до 61,2 кг) і висловив бажання провести реванш з об'єднаним чемпіоном за версіями WBC / WBA / WBO українцем Василем Ломаченком (14-1, 10 КО).

- Хорхе, Ви відмінно виглядали в рингу. Як ви відчуваєте себе, повернувшись в легку вагу?
- Я відчуваю себе відмінно. Це моя вага. 61,2 кг - це моя вага. Я відчуваю себе сильним, швидким, фізично відчуваю себе дуже-дуже добре. Ось чому я повернувся назад. Раніше я намагався спробувати свої сили в 63,5 кг, але я побачив, що всі боксери, всі опоненти більші за мене. Ось чому я повернувся в 61,2 кг. Я відчуваю себе відмінно.

- У вас чудова перемога нокаутом над Карлосом Моралесом. Як вам здається, якого роду повідомлення ви послали своєму дивізіону?
- Я думаю, всі фани щасливі, також і перемозі Райана Гарсії. Може бути наш бій коли-небудь відбудеться, але ти ніколи не знаєш наперед. У мене зараз немає опонента, але я готовий до великого поєдинку найближчим часом.

- Я знаю, що вас питали про великий реванш з Василем Ломаченком. Ви вважаєте, цей поєдинок може статися найближчим часом?
- Так, може бути, одного разу. У мене хороший взаємозв'язок з Ломаченком. Останній раз я бачив його на Конгресі WBO в Японії. І він також хоче цього бою. Але зараз я трохи нижче, а він на вершині. Так що мені потрібно піднятися вгору. І я провів приголомшливий поєдинок сьогодні. Можливо, наступного бою, може бути в цьому році, може бути в наступному році, але я готовий до цього.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
врядли в этом году.... вот если венесуэлец побьет кого измного кричаих американских проспектов-Гарсию Хейни или Лопеса-он заинтеесует снова Лому
mb_cdi
Этого боя никогда уже не будет. В конце мая Лопес нокаутирует Лому.