Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 лютого 2020, 22:56
51487
4

ВІДЕО. Виніс з рингу! Колишній суперник Ломаченка мало не вбив суперника

Хорхе Лінарес яскраво нокаутував Карлоса Моралеса в 4-му раунді

| Оновлено 17 лютого 2020, 22:56
51487
4
ВІДЕО. Виніс з рингу! Колишній суперник Ломаченка мало не вбив суперника
Twitter. Хорхе Лінарес

Досвідчений венесуельський боксер Хорхе Лінарес (47–5, 29 КО), екс-чемпіон світу в трьох дивізіонах, здобув яскраву перемогу над мексиканцем Карлосом Моралесом (19–5–4, 8 KO). Бій пройшов в ніч на 15 лютого в американському Анахаймі.

У першому раунді у венесуельця з'явилося розсічення на обличчі через зіткнення головами. А ось у 4-му раунді після потужних ударів мексиканець ледь не вилетів за межі рингу, і суддя зупинив бій. У власному куті Моралес почав питати тренерів, як він опинився на канвасі.

Лінарес відомий українським уболівальникам за боєм з Василем Ломаченком. У травні 2018 року українець знищив суперника в 10-му раунді.

Оцініть матеріал
(207)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
с интересом быпосмотрел бой венесуэльца с любым из распиаренных американских проспектов-Гарсией или Хэйни когда выздоровеет.... можно с танком Дэвисом глянуть
Al Zolo
лучший на данное время соперник Ломы-послал его в нокдаун и шел почти на равных пока не прозевал удар... если Василь уйдет в59-венесуэлец вполнеможет снова вернуть себе свой пояс
xerx
Да, в этом бою у Линареса дважды четко проходила связка левого в корпус и правого в челюсть. Первый раз мекс отделался нокдауном, а вот второй уже стал для него полным фиаско.
Comrade Me
Уна бомба