Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Еліна СВІТОЛІНА: «Хібіно відіграла неймовірно»

Українська тенісистка зачохлила ракетку в Хуахіні після матчу з японкою

Еліна СВІТОЛІНА: «Хібіно відіграла неймовірно»
Thailand Open. Еліна Світоліна

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала поразку від японки Нао Хібіно (№84 WTA) в 1/4 фіналу турніру міжнародної серії в Хуахіні.

«Були дуже важкі умови для гри, - цитує українку Australian Associated Press. - І якщо чесно, Хібіно відіграла приголомшливий матч. На важливих очках вона грала рішуче і була за це винагороджена. Мені б хотілося зіграти трохи краще в першому сеті. Думаю, це був ключовий етап поєдинку. Хібіно відіграла дійсно неймовірно, коли були важливі моменти матчу», - сказала Світоліна.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Журавель
Скільки вже разів можна чути одне і теж після кожної такої поразки?! Таке враження, що саме у іграх зі Світоліною всі показують всій найкращий теніс у житті))
kerch30
Хибино играла как со стенкой на тренировке
Sashamar
Ой, не грала ніяка Хібіно неймовірно. Її рівень ми побачили сьогодні. Просто для декого це було "тренування з підвищеною відповідальністю" перед Дубаєм. От і все.
На місці WTA я б взагалі заборонив гравцям першої двадцятки брати участь в івентах, які передують Прем'єрам, бо стовідсотково не дограють. Вчора дружно вилетіли всі топи крім Бертенс (от де зразок сумлінного виконання обов'язків перед глядачем, який, до речі, свої гроші заплатив - протестантська етика?), а Квітова взагалі не з'явилася. А це наруга над глядачем.
JulikoB
Ничего страшного. В рашке есть какой нибудь турнир?
kollekciy
А, сьогодні Хібіно програла 283 ракетці.
Alehandro
Вангую отмазку на понедельник: "Мугуруса выдала шикарный матч. Тот факт, что мне не удалось взять ни единого гейма - заслуга исключительно феноменальной игры испанки"...
Учитывая физическую и моральную форму Элины, боюсь, это будет даже не повторение Австралии, а просто избиение младенца... может стоит сняться?
Michael Savchyn
ага, сьогоднішній півфінал показав ступінь цієї неймовірності.
наразі Еліночка у поганій формі
mustapha
Здається,час Світоліної,як тенісистки завершився.Треба негайно вішати ракетку на цвях,щоб не ганьбити своє ім'я,та не дратувати прихильників.Далі буде тільки гірше.