Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2230
0

Володимир КОСТЕВИЧ: «Карпатам треба було брати приклад з Зорі і Олександрії

Екс-захисник «Карпат» - про ситуацію в львівському клубі

Володимир КОСТЕВИЧ: «Карпатам треба було брати приклад з Зорі і Олександрії

Колишній захисник «Карпат» Володимир Костевич, який зараз виступає за польський «Лех», поділився своєю думкою з приводу кризи в львівському клубі:

«Це дуже складна тема, яку обговорюють досить багато журналістів в Україні. Всі розуміють, що це за команда, з якою вона історією, і всі розуміють, що ця команда не може перебувати на тій позиції, на якій вона знаходиться зараз. Дуже складно в цьому розібратися, дуже багато людей працюють в структурі клубу.

Можливо, необхідно було брати приклад з таких клубів як «Зоря». Вона показала, що знайшла свого тренера (мова про Юрія Вернидуба - прим.), дала йому шанс і через пару років було видно результати його роботи. Стабільний склад, посилення декількома якісними футболістами кожне трансферне вікно, не було великих змін, і ця стабільність принесла третє місце в чемпіонаті.

Також є приклад «Олександрії». Довгий час вони грали практично одним і тим же складом, і з тим же тренером. Можливо, в цьому був секрет успіху - знайти стабільність, хорошого тренера, довіряти йому і створити йому такі умови, де можна було б думати тільки про футбол і ні про що інше».

Сьогодні «Карпати» отримали в оренду стадіон «Україна».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.