Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 лютого 2021, 03:31
1817
0

Тренер БАТЕ: «Ми відповідально підходили до матчу з Динамо»

Євген Чернухін задоволений спарингом з київським клубом

| Оновлено 08 лютого 2021, 03:31
1817
0
Тренер БАТЕ: «Ми відповідально підходили до матчу з Динамо»
ФК БАТЕ. Євген Чернухін

Тренер білоруського БАТЕ Євген Чернухін прокоментував нічию своєї команди в контрольному матчі з київським «Динамо» (1:1).

«Нам дуже все сподобалося. Нам протистояв хороший суперник. Ми розбирали «Динамо», готувалися до цього матчу. Звичайно, ми відштовхувалися від своєї гри, але на цьому зборі кияни грали дуже впевнено, перемагали всіх з великим рахунком. Тому дуже відповідально підійшли до цього матчу, хоча, повторюся, ми відштовхувалися від своєї гри.

Дуже сподобалася самовіддача хлопців в грі з таким кваліфікованим суперником. Але і техніко-тактичні завдання, які було вирішено в цьому матчі, нас також задовольнили. Найголовніше, що всі живі-здорові, а збір закінчився на мажорній ноті. Є ще над чим працювати, і ця гра дала їжу для роздумів над тими моментами, які ми хочемо вдосконалювати.

Момент біля воріт «Динамо» в кінці гри? Можливо, далося взнаки те, що це були останні хвилини матчу, і сили були не безмежні. Можливо також, що позначилася виконавська майстерність, оскільки була протидія від суперника. Радує те, що такі моменти були в цій грі. Ми мали ряд перспективних моментів і «три в три» і «три в два» із завершенням з штрафного майданчика. Будемо працювати над реалізацією», - сказав Чернухін.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.