Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 лютого 2020, 11:57
5813
5

Директор Карпат: «Клуб перейшов в режим жорсткої економії»

Ростислав Ящишин розповів про фінансові проблеми клубу

| Оновлено 11 лютого 2020, 11:57
5813
5
Директор Карпат: «Клуб перейшов в режим жорсткої економії»
fckarpaty.com. Новачки команди

Виконавчий директор «Карпат» Ростислав Ящишин підтвердив, що у клубу є фінансові проблеми, тому був включений режим максимальної економії.

«Перед зборами команду, з різних причин, залишила досить солідна група гравців, тому наше завдання спільно із тренерським штабом було таким: на основі тих хлопців, які виявили бажання залишитися в «Карпатах», створити максимально позитивний мікроклімат і завдяки цьому нівелювати кадрові втрати. Головна мета, яку ми переслідували – не стати слабшими, і я маю сподівання, що нам вдалося впоратися з цією непростою місією. Напевно, ні для кого не секрет, що періоди до та після відпустки команди були надзвичайно критичними, що не могло не позначитися на підсумковому результаті «Карпат» в турнірній таблиці».

«На щастя, ми вже забули про гнітючу атмосферу, ультиматуми та незадоволення – із тими, хто залишився, ми переступили цю сходинку і будемо рухатися далі. Зараз честь клубу захищають ті, хто прекрасно розуміє: на «Карпати» чекає дуже важка весна. Пригадую, як кілька років тому відомий фанат Ангел перед стартом сезону звернувся до команди із проханням – «Зіграйте бодай раз не за гроші, а за місто і клуб». Що ж, тепер, очевидно, бажання Ангела та інших фанатів здійсниться».

«Карпати» й раніше не шикували, але зараз ми змушені перейти в режим жорсткої економії. Усі гравці – ті, які залишилися, і ті, які прийшли – це прекрасно розуміють. Вони разом із тренерами не збираються здаватися і миритися з останнім місцем у таблиці», - сказав Ящишин.

Взимку команду, серед інших, покинули Франсиско Ді Франко, Олександр Кучер, Олексій Гуцуляк, Сергій Вакуленко, Назар Вербний і інші.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ
Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18
Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shevchenka2019
Леви?)))
Myroslav90
А Димінський після аварії так і не вертався???...такий клуб вбил, краще б продали власнику Альфа банку, може і команда почала б нарисовуватися...а так шо можна сказати, в першій лізій тепер грати або на весіллях з трембітами можна грати...хоча може Козловський змилосердиться над тим всім, але то вже буде зовсім інша історія....
Vbolivalnyk-Peter
Команда левів з менеджментом гієн.
Al Zolo
все ясно-страшно видеть конвульсии известного футбольного бренда..... не мучайте фанатов-распустите клуб по примеру харьковчан и создайте его приемника-раз по другому никак
bassofon
Ой, будто до этого было иначе. Сколько уже лет плавают на дне таблицы.