Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 лютого 2020, 00:28
2855
2

Батько Джоковіча: У цьому сезоні Новак наздожене Федерера за титулами

Срджан Джоковіч вважає, що його син виграє все в нинішньому сезоні

| Оновлено 08 лютого 2020, 00:28
2855
2
Батько Джоковіча: У цьому сезоні Новак наздожене Федерера за титулами
ATP. Новак Джоковіч

Батько Новака Джоковіча Срджан після перемоги свого сина на Australian Open-2020 висловив своє невдоволення поведінкою уболівальників:

«Семиразовий переможець Australian Open грає на центральному корті, де жодного разу не програвав, проти австрійця, і глядачі підтримують австрійця. Це просто неповага.

Теніс - спорт багатих. Вболівальники ніяк не можуть зрозуміти, як найкращий гравець останніх десяти років може бути родом з маленької, бідної Сербії. Але саме це мотивує Джоковіча стати найкращим тенісистом в історії. Після завершення кар'єри він буде жити в своєму місті, своїй країні, оточений своїми людьми.

Думаю, в цьому сезоні Новак наздожене Федерера за кількістю титулів на «Шоломах», коли виграє ще три турніри, а також перевершить його за кількістю тижнів на вершині рейтингу. Зараз їх розділяє лише це. А ще він завоює медаль на Олімпіаді в Токіо».

На даний момент на рахунку Джоковіча 17 титулів на турнірах Великого Шолома. Наздогнати Федерера, у якого їх 20, за підсумками нинішнього сезону серб зможе тільки в тому випадку, якщо стане другим в історії володарем «Великого Шолома» - переможцем всіх 4 мейджорів в одному сезоні.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mb_cdi
Дядя, не кажи гоп поки не пересеочиш. В теніс граєш не ти а твій син!
Александр Шевченко
Кто ж ему это даст. Впереди РГ, где Тим и Надаль однозначно сильнее на грунте сербского пса. Нужно молиться тому, чтобы Тим попал к Надалю в этот раз в полуфинал и чтобы они друг-друга измотали. Уже не первый раз такое слышу от папы сербухи, про то, что Джока догонит Федерера, а на деле, он берет два титула. Австралию и Уим, а на РГ его выносит Тим, а на ЮС опен банально физически его не хватает, тем более в этом году, перед ЮС Опеном ОИ будут, где серб будет играть на полную, так что папка Джоки, будь скромнее.