Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 07 лютого 2020, 22:30
19942
42

Забили автогол. Україна розгромлена Польщею і не поїде на Олімпіаду 2022

Підопічні Сергія Вітера позбулися всіх шансів на продовження боротьби

| Оновлено 07 лютого 2020, 22:30
19942
42
Забили автогол. Україна розгромлена Польщею і не поїде на Олімпіаду 2022
Кадр моменту з автоголом з трансляції

7 лютого відбувся поєдинок 2-го туру хокейної кваліфікації на Олімпійські ігри 2022 між збірними Польщі та України.

Українська команда під керівництвом Сергія Вітера зазнала другої розгромної поразки в Нур-Султані (1:6). Україна відкрила рахунок зусиллями Павла Тарана, але потім пропустила 6 шайб від суперника. Тотальна домінація поляків вилилася в розгромний рахунок.

Особливо дивною була 4-та шайба червоно-білої команди. Точніше сказати, фантастично курйозний гол сама собі забила збірна України. Після кидка шайба влучила в поперечину зверху, вискочила на п'ятачок, а там розгублений захисник України просто взяв і рукою закинув шайбу у свої ворота. Оскільки автоголи в хокеї не фіксуються, шайба була записана на Колуша, який наносив кидок.

Sport.ua провів текстову онлайн-трансляцію матчу.

Нагадаємо, в першому турі 6 лютого Україна розгромно програла Казахстану (1:8), а Польща знищила Нідерланди (8:0). У 2-му турі також грають Казахстан і Нідерланди. А в 3-му турі 9 лютого зустрінуться: Нідерланди – Україна, Казахстан – Польща.

Кваліфікація ОІ-2022

2-й тур. Нур-Султан (Казахстан)

Польща – Україна – 6:1 (1:1, 2:0, 3:0)

Голи:
0:1
– 15:45. Таран (Алексюк, Буценко)
1:1 – 19:34. Старжинськи (Дзюбинськи)
2:1 – 27:19. Пшігодськи (Вайда, Марзец)
3:1 – 35:55. Марзец, мен.
4:1 – 40:44. Колуш, бол.
5:1 – 52:16. Капіца (Цюра, Беттахар)
6:1 – 55:11. Коморськи

Україна: Кучер, Гордюшин (вр.); Алексюк – Таран, Бабинець – Буценко – Благой; Мережко – Пангелов-Юлдашев, Міхнов – Кривошапкін – Німенко; Толстушко – Александров, Савченко – Гриценко – Ворона; Романенко – Григор'єв, Янішевський – Ромащенко – Костіков.

Головний тренер – Сергій Вітер.

Польща: Мюррей, Кілер (вр.); Колуш – Вайда, Хмелевськи – Парш – Езерськи; Костек – Цюра, Капіца – Нойпауер – Беттахар; Яскевич – Михайловськи, Дзюбинськи – Коморськи – Урбанович; Пшігодськи – Старжинськи – Марзец.

Головний тренер – Томек Валтонен.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 4
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Коментарі 42
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stasina
Власне, історія розвитку українського хокею - друга половина 70-х та розпаду СРСР. Партійні амбіції керівництва УРСР призвели до створення двох команд майстрів - спочатку Сокола, потім харківського Динамо. При них створили ДЮСШ і вихованці цих ДЮСШ 1970-х років народження і тягнули нашу збірну в еліті та на Олімпіаду.
З розвалом СРСР капітал перетік від партії до олігархів, а їм, як власне і більшості українців, хокей зовсім не цікавий. Школи почали занепадати, але цей занепад відчувається із затримкою десь у років 15.
Тому дуже смішно читати, що Пєтя засрав хокей, коли цей екзотичний для України вид спорту був на радарах років 10 завдяки тому, що наприкінці 1970-х в Києві захотіли, аби в них було не гірше, аніж у Москві, не тільки в футболі, але і в хокеї.
Александр Кочуров
Влетают всем)))) Это показатель УХЛ!!!
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DSH88
Ну государство как бы и не должно финансировать профессиональный спорт, такого нет нигде. Да и чем скажите теперешняя власть 3Ебилов может хоть что-то профинансировать ... Котами,хомячками или попугайчиками.Да и честно говоря хоккей у нас в Украине далеко не самый популярный вид спорта, даже среди игровых на надцатом месте.
Звичайно Я
і кому потрібен такий хокей ?
ну нахр..н туди їхати і позоритися ?
..або візьміть 5-10 гравців українського походження з Канади (так як це роблять казахи,мадяри,корейці,румуни..) і їдьте вигравати,або з цими кривоногими нікуди не їздіть і не позортися,бо хватить вже позору ...вам мало цих неотесаних Зелепугів при владі ? цілий світ рже...
UKRAINE FAN
Какая нах олимпиада? У нас хоккей на любительском уровне! Как и весь спорт в целом.Куда не глянь везде пустые залы,стадионы. За какие деньги командам развиваться?
dudigo78
Будемо відверті. Хокей в Україні за часів союзу розвивався лише по вказівці партії. Більшість хокеїстів того ж Сокола не були етнічними українцями, як і тренери. Тому після розвалу совка ми ще тримались на старих запасах, коли ще були гравці виховані тією школою. Тому і падіння в прірву розпочалось всередині нульових, коли закінчили кар'єри кадри виховані ще при совку. Ми не є хокейною нацією, треба це прийняти і усвідомити. Так як і не є хокейними націями більша половина країн Європи. При найкращих розкладах, при вбухуванні у розвиток шалених грошей, ми зможемо максимум досягти рівня тіжї ж Польщі чи максимум якоїсь Австрії. Вище ми не пригнемо
ctrag-o9
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Al Zolo
автоголы-это все что нынешнее поколение хоккеистов умеет.... не удивлюсь если весной мы вылетим в 4 лигу... А ведь мы и в высшей мировой лиге играли и хоккеисты НХЛ у нас были
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
Нам для начала вернуть 16 команд в футболе в высшем дивизионе, а потом уже думать о хоккее. А то вишь чего захотели, чемпионат Швеции по хоккею им подавай. А ничего, что в Швеции в высшем футбольном дивизионе 16 команд, а у нас 12. Но, кстати если говорить про футбол, то сборная Швеции и там нас впереди. И дело не в больших деньгах, Ахметки и Суркисы вкладывают больше бабок в свои клубы, а на выходе все равно Швеция сильнее в футболе, ну или на равных. По крайней мере они чаще, чем мы выступают на крупных турнирах и не так позорно там играют, как мы.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил