Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 лютого 2020, 15:49
6020
1

Михайло ПЕРОВІЧ: «Можливо, зможемо спробувати себе в Лізі чемпіонів»

Нападник «Зорі» - про перші враження від роботи в новому клубі

| Оновлено 04 лютого 2020, 15:49
6020
1
Михайло ПЕРОВІЧ: «Можливо, зможемо спробувати себе в Лізі чемпіонів»
ФК Зоря. Михайло Перовіч

В кінці січня форвард Михайло Перовіч перейшов в «Зорю». Нападник поділився першими враженнями від роботи в новій команді:

«Атмосфера в луганській «Зорі» прекрасна. Всі хлопці відмінні і доброзичливі. Це великий плюс. Адаптуватися не складе проблем, особливо з огляду на той факт, що в деяких аспектах мені допомагає Нікола Васіль.

У порівнянні з «Будучностю» (попередній клуб Перовіча - прим.), тут складніше і більше доводиться працювати. Тут заняття більш інтенсивні, більше роботи з м'ячами. Якщо порівнювати збори в «Будучності» і в «Зорі», то в «Зорі» вони проходять важче. Буду намагатися рости і прогресувати разом з командою.

«Зоря» грала і грає в хороший, агресивний футбол. Видно справжній європейський стиль. Упевнений, що завдяки такій грі ми можемо домогтися хороших результатів в нинішньому сезоні.

Зараз ми йдемо на третьому місці, програючи «Динамо» всього лише два очки. Хочеться бути якомога вище. Потрібно зробити все, для того, щоб потрапити в груповий етап Ліги Європи. А там хто знає, може нам випаде можливість спробувати себе і в Лізі Чемпіонів».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.