Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 лютого 2020, 13:14
8055
0

Анатолій ДЕМ'ЯНЕНКО: «Наше завдання - зберегти місце в елітному дивізіоні»

Спеціаліст несподівано повернувся до тренерської роботи

| Оновлено 03 лютого 2020, 13:14
8055
0
Анатолій ДЕМ'ЯНЕНКО: «Наше завдання - зберегти місце в елітному дивізіоні»
fcnitra.com

Нещодавно відомий в минулому гравець і тренер «Динамо» Анатолій Дем'яненко несподівано вирушив до Словаччини, де очолив аутсайдера елітного дивізіону - команду «Нітра».

- Що з підбором кадрів?

- Приємно здивований тим, що побачив тут. Не чекав, що в команді, яка займає передостаннє місце, є настільки непогані виконавці. Вимальовується непогана група атаки, але потрібно зміцнити оборонну ланку. Наша селекційна група знає, на які позиції потрібно шукати новачків. Хоча ми не збираємося брати людей для кількості.

Адже в «Нітрі» - відмінна академія. Це гордість міста, гордість клубу, який давно обрав своєю філософією роботу з власними кадрами. Зараз в команді більшість хлопців пройшли клубну академію. І ми будемо давати шанс перспективним хлопцям з команд U-19 і навіть U-17, які сподобалися нам по товариських ігор.

З «Нітри» в різні збірні Словаччини регулярно викликаються яскраві виконавці, це наше майбутнє. У матчі з «Рідом», наприклад, ми випустили на поле 16-річного захисника Кошу - одного з найталановитіших гравців Словаччини свого покоління. Він усім сподобався.

При цьому однозначно, що грати будуть найсильніші. Ми вже переглянули групу новачків з різних країн, деякі залишилися в команді. Хтось сподобався відразу, комусь ми даємо можливість показати себе ще раз.

- Українці в їх числі були?

- Були, але на персоналії переходити не буду. Вважаю, що легіонер повинен бути сильнішим за місцевого футболіста. Тим більше - українці, адже з них у місцевих уболівальників буде особливий попит.

- Які завдання стоять перед «Нітрою» і вами?

- Зрозуміло, в першу чергу необхідно зберегти місце в Фортуна-лізі. У першій частині сезону багато було упущено, але все в наших руках. Крім того, є можливість вдало виступити в Кубку Словаччини, де «Нітра» дісталася до чвертьфіналу.

А що стосується перспективи, то ми зайняті формуванням команди, яка буде вирішувати завдання набагато вищі, ніж боротьба за виживання. Потенціал у «Нітри» дуже пристойний.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.