Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 сiчня 2020, 12:10
84698
33

Жертва шлюбу, або Як дружина перетворила життя форварда Бангура на пекло

Sport.ua - про серйозні проблеми, з якими нещодавно зіткнувся екс-форвард «Динамо» Ісмаель Бангура

| Оновлено 31 сiчня 2020, 12:10
84698
33
Жертва шлюбу, або Як дружина перетворила життя форварда Бангура на пекло
ФК Динамо. Ісмаель Бангура

Час летить вперед, і нині в Україні майже напевно є футбольні вболівальники, які не мали можливості на власні очі спостерігати за грою вмілого гвінейського форварда Ісмаеля Бангура в складі київського «Динамо». За «біло-синіх» цей футболіст провів всього два сезони, записавши в актив 37 голів в 68 матчах - результативність, якій могли б позаздрити всі нинішні нападники киян.

Цікаво, що на трансфері Бангура «Динамо» вдалося ще й пристойно заробити. Купували цього форварда влітку 2007 року у «Ле-Мана» за 6 мільйонів євро, а через два сезони продали в «Ренн» за 11 мільйонів. Шикарний бізнес, погодьтеся! Але для переважної більшості уболівальників Ісмаель Бангура назавжди запам'ятався навіть не своїми голами або поповненням клубної скарбниці «біло-синіх», а неймовірним спринтерських забігом в фіналі Кубка України-2007/08 між «Шахтарем» і «Динамо» (2:0). Втім, скоїв його африканець не під час гри, а після вилучення і сварки з беком «гірників» Володимиром Єзерським. Останній, який має в минулому на своєму рахунку заняття боксом, спробував наздогнати кривдника в підтрибунному приміщенні, щоб з'ясувати стосунки вже після отримання обопільних червоних карток. На щастя, Єзерському тоді реалізувати задумане не вдалося, і епізод закінчився відносно спокійно, хоча приводом для численних жартів і мемів часом служить і до цього дня.

Але після відходу з «Динамо» про Ісмаеля Бангура чутно було не так і багато, а останнім часом в пресу й зовсім просочувалися якісь невеликі деталі його поточного життя. Так, відомо, що зараз гвінеєць виступає за аматорський французький клуб «Мюлуз», в рядах якого в поточному сезоні провів 6 матчів і забив 1 гол. Але як до своїх 35 років, здавалося б, вельми авторитетний і заможний гравець дійшов до такого, і чому не завершив кар'єру, якщо не отримав більш вигідних і цікавих пропозицій? Виявляється, відповідь на це питання можна отримати тільки будучи залученим в нюанси сімейного життя Бангура...

***

Про приватне життя Ісмаеля Бангура завжди було відомо не так і багато. У пресу якщо і потрапляли якісь відомості, то, як правило, вони не носили відтінків скандальності або чогось в цьому роді, що часто трапляється в житті футболістів. Здавалося б, гвінеєць щасливий у шлюбі, виховує чотирьох дітей і насолоджується сімейним життям. Але насправді, ймовірно, ситуація далеко не така райдужна...

Кілька днів тому ряд гвінейських і французьких джерел повідомили про те, що Ісмаель Бангура зазнає серйозних фінансових проблем. Зокрема, зазначалося, що футболіст не вагаючись відкрив загальний рахунок у банку на себе і свою дружину Айшу Мару. Розпоряджатися грошима на рівноправних підставах мали можливість, як сам Бангура, так і його дружина. В кінцевому підсумку така впевненість у своїй дружині і підвела гвінейця.

Влітку минулого року Ісмаель Бангура після трьох з половиною років виступів в Саудівській Аравії домовився з клубом «Аль-Раєд» про взаємне розірвання контракту без будь-яких претензій сторін одна до одної. Під кінець своєї професійної кар'єри форвард побажав повернутися в Європу, щоб бути ближче до своєї дружини і дітей. Однак, як повідомляє ряд джерел, після приїзду до Франції Ісмаель Бангура відчув справжній шок. Справа в тому, що він в буквальному сенсі застав свою дружину в ліжку з якимсь паном Сіссе, про якого відомо небагато, але в пресі стверджується, що він є одним з високопоставлених гвінейських чиновників.

Пробачити зраду Ісмаель Бангура своїй дружині не зміг. Щоб уникнути сварок або гіршого сценарію, він зібрав всі свої речі і покинув будинок, щоб жити подалі від дружини. Але на цьому сімейні біди Бангура не закінчилися. Виявилося, що Айша Мара перерахувала більшу частину коштів з загального з чоловіком грошового рахунку на свій особистий рахунок в одному з італійських банків. Потім на частину цієї суми жінка придбала нерухомість, а залишки грошей перевела в неназваний банк в Марокко. Про яку суму йдеться нині достеменно невідомо, але це точно більше за півтора мільйони євро.

На спільному рахунку Ісмаеля Бангура і Айши Мари залишилося тільки дві тисячі євро, які футболіст і застав у наявності, звернувшись до банку для отримання грошових коштів. Нині 35-річний гвінеєць фактично залишився ні з чим. Стверджується, що у нього немає власного житла, він живе «кошмарним життям» і не має навіть коштів, щоб найняти адвоката для судових проваджень з приводу грошових махінацій своєї дружини...

***

На жаль, це далеко не перші неприємності в кар'єрі і житті Ісмаеля Бангура. У січні 2012 року форвард перейшов з «Аль-Насра», що представляє ОАЕ, до французького «Нанта». Трансфер відбувся на правах вільного агента, але потім азіатський клуб звернувся до ФІФА з приводу незаконності одностороннього розірвання контракту з боку Бангура. Палата по вирішенню суперечок ФІФА стала на бік «Аль-Насра» і зобов'язала футболіста виплатити своєму колишньому клубу грошову компенсацію в розмірі 4,5 мільйонів євро. На щастя, боси «Нанта» нормально для гравця сприйняли цю ситуацію і заплатили необхідну суму за Бангура. Однак сам футболіст отримав ще й 4-місячне відсторонення від футболу, а «Нанту» було заборонено два трансферних вікна реєструвати новачків...

Восени 2018 року суд Ле-Мана визнав Ісмаеля Бангура винним у справі про шахрайство. Футболіст отримав умовний термін, а також його зобов'язали виплатити французькій державі штраф у розмірі 131 487 євро. Виявилося, що після відходу з «Нанта» в 2016 році Бангура став на облік в центр зайнятості і отримував допомогу з безробіття в розмірі 6 тисяч євро на місяць. У досить короткі терміни Ісмаель працевлаштувався в Саудівській Аравії, але не повідомив про це компетентні органи у Франції і продовжував отримувати допомогу по безробіттю. Всього французька держава платила допомогу екс-футболісту «Динамо» протягом двох років (максимальний термін), причому за максимальною ставкою (залежить від суми відрахувань до відповідних фондів). В результаті Бангура з березня 2016 року по березень 2018 року одержав 141 тисячу євро, на більшу частину з яких не мав жодних законних підстав. Цікаво, що тоді ж за рішенням суду у Бангура конфіскували нерухомість в Ле-Мані, у зв'язку з чим нині футболіст не має власного житла.


Ісмаель Бангура

До слова, зараз повідомляється, що Ісмаель Бангура не вважає себе винним у справі про шахрайство і звинувачує у всьому дружину. Нібито саме Айша Мара переконала футболіста встати на облік в центрі зайнятості, через що згодом Бангура зіткнувся з фінансовими претензіями з боку державних органів Франції.

Сама Айша Мара буквально напередодні вийшла з тіні і дала коментар у гучній справі про шахрайство, яка була розслідувана та доведена до суду щодо її чоловіка, але не стала нічого говорити про нинішні фінансові претензії Ісмаеля Бангура до неї особисто.

«Мене обдурили певні люди. До них я навіть не знала про існування центру зайнятості. Але вони переконали мене, що мій чоловік може претендувати на пристойну компенсацію через втрату роботи. Мене запевняли, що проблем не буде, і що так діють деякі інші футболісти, зокрема, й ті, у яких вже є клуби. Саме так ми з чоловіком і вчинили. Потім ми заплатили цим людям певну суму, але зараз я готова сказати, що ні я, ні Ісмаель Бангура не розробляли шахрайських схем. Якщо хтось буде намагатися посадити мене у в’язницю, то я вкажу на справжніх організаторів схеми. Знаю, що зараз Ісмаель звернувся в поліцію і там йому сказали, що мають намір вирахувати справжніх порушників закону», - заявила Айша Мара.

Насправді, однозначна інформація про нинішній статус Айши Мари в стосунках з Ісмаелем Бангура відсутня. Ряд джерел зазначає, що подружжя не так давно розірвало шлюб, а футболіст вже встиг одружитися з іншою жінкою на ім'я Аміната. Втім, інші джерела повідомляють, що у випадку з Амінатою мова йде лише про цивільний шлюб, а судові тяжби між Ісмаелем та Айшею ще попереду.

До слова, в пресу потрапили звинувачення на адресу Амінати, яка нібито відбила Ісмаеля Бангура у Айши Мари. З цього приводу дівчина буквально напередодні також поспілкувалася із засобами масової інформації, розповівши свою версію подій.

«Я приїхала до Франції в 2010 році в якості студента, маючи на руках ступінь бакалавра. Наступні два роки я навчалася в університеті Ліможа, отримуючи освіту в галузі екологічного менеджменту. Оскільки мені не подобалось це місто, з часом я переїхала жити в Нант, де згодом влаштувалася працювати в автомобільній компанії. Айша Мара ніколи не зустрічала і не допомагала мені у Франції, про що багато пишуть сьогодні. Це повна брехня, і я можу надати всі документи про те, де і у кого я жила весь цей час».


en24.news. Ісмаель Бангура і Аміната

«Більш того, я ніколи не перебувала в дружніх відносинах з Айшею Марою, тому що у нас було різне виховання і освіта. Ісмаеля та Айшу я вперше зустріла під час святкування весілля нашого спільного друга Мохамеда Сілли (екс-футболіста «Ле-Мана», «Селтіка», «Лестера», ряду інших клубів та збірної Гвінеї - прим. авт.). Його син дуже прив'язався до мене, і потім навіть називав мене мамою. Ще я була у них на дні народження доньки, коли ми з сім'єю Бангура зняли спільне відео. Я підтримувала Ісмаеля у важкі моменти його життя, тому як його дружина вела взагалі-то розпусний спосіб життя. Всі в Ле-Мані знають про поведінку Айши Мари в нічних клубах міста. Вона зловживала алкогольними напоями, і особисто мені було гидко знаходиться з нею в одній компанії. Згодом я відмовилася від спілкування з Ісмаелем через Айшу. Я сказала йому, що у мене і його дружини різна ступінь освіченості й різні погляди на життя. Запитайте більшу частину жителів Ле-Мана, і вони розкажуть вам, що чули про Айшу Мару. Ця жінка ніколи не була моєю подругою, вона нічого не знає про моє життя. Наше спілкування було випадковим, а тому говорити, що я набивалася їй в подруги, щоб відвести її чоловіка - повна нісенітниця».

«Що стосується Ісмаеля, то зараз ми разом, я його дружина. Але це не через його гроші, а тому що ми кохаємо один одного. Як доказ своїх слів, я можу сказати, що сьогодні у нього нічого не залишилося - він ходить пішки на тренування, так само як і я ходжу пішки на роботу. Головне - ми кохаємо один одного», - сказала Аміната.

Що ж, залишається сподіватися, що хоча б цій жінці Ісмаель Бангура повірив не дарма, і у них дійсно все буде добре, адже аж надто затяглася «чорна смуга» в житті екс-форварда «Динамо»...

Олексій СЛИВЧЕНКО

Читайте також: Від мрії до в'язниці: моторошна історія, пов'язана з екс-гравцем Шахтаря

Оцініть матеріал
(141)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:13 1
Триразовий переможець ЛЧ дуже близький до того, щоб очолити Баварію

Зінедін Зідан може повернутися до тренерської діяльності

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ManUtd
Вот и ответ из реальной жизни, на вопрос почему Милевский не жениться
roberto32
автор почему то постеснялся указать откуда он позаимствовал этот материал
https://topvisages.net/ismael-bangoura-vraiment-ruine-comme-emmanuel-eboue/
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sahka1981
jekаfunny, 30.01.2020 16:13
Убегал это точно. Ну куда ему с Езерским тягаться...
А форвард был супер и забивал много и продали выгодно.
zac1310
Вобщем, всё очень мутно. Женушка, конечно, тот еще фрукт, но а сам... толи пполный дурак, то ли не всё так просто
Aalderman
Аффтар, если тебе Бангура запомнился только "забегом", то это просто клиника. Многим он запомнился своими голами в ворота "Спартака", "МЮ", "Ромы" и "Шахтеру" на заснеженном поле. Особенно голами в ворота кротов, ведь после этого матча чмырча блеял, что-де его бразилы не приучены играть на снегу, а как будто Бангура до Киева играл исключительно где-то за полярным кругом и на снегу
Поручик Ржевский
Спасибо тебе, Бангура, особенно, за голы Спартаку и ПСЖ...
Сергей Иванамофф
Хороший футболист. Редкое исключение, когда селекция Динамо приобрела достойного игрока.
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mvv71ua
Рудий як був бандюком,так їм і лишився !!! І цю філософію він привив гравцям своєї команди !!!
Evgene Boykinyuk
и вообще не надо за мной бегать и считать сколько где пишу комментариев
Evgene Boykinyuk
много, когда искушения нет
Капитан Врунгель
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JulikoB
https://www.youtube.com/watch?v=o1cpFl1n5So
Заваруха началась на восьмидесятой минуте встречи.
Evgene Boykinyuk
не надо в женщине видеть больше чем она из себя представляет, и да, брак это говно.
kvlad200760
А Суркіси могли б допомогти з адвокатом своєму бувшому гравцеві.Гадаю що в закордонних компаніях знайшовся в юрист який би допоміг розрулити ситуацію з єкс-супругою та грошима,це не так складно.
brothers_skill_found
Альоша, Ви одначе геній!
brothers_skill_found
экс-форварда «Динамо»…
і ту про Динамо вліпили