Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 26 сiчня 2020, 10:06
5437
4

Гол Безуса допоміг Генту розгромити Генк

Пластун також взяв участь в гольовий атаці

| Оновлено 26 сiчня 2020, 10:06
5437
4
Гол Безуса допоміг Генту розгромити Генк
У поєдинку 23-го туру бельгійської Ліги Жюпілер «Гент» вдома здобув впевнену перемогу над «Генком». Хоча починалося для господарів не все так райдужно.
 
Гості відкрили рахунок вже на 16-й хвилині зустрічі. Іто справа увірвався до штрафного, обіграв двох захисників і прострілив. Кумс перервав передачу, але м'яч відскочив до Бонгонди, який з розвороту пробив під дальню штангу - 0:1!
 
«Буйволи» продовжували йти вперед і навіть забили гол, але він не був зарахований через офсайд. Однак на останній хвилині основного часу першого тайму рахунок зрівняв Мохаммаді. Після подачі від Девіда він прийняв м'яч і спокійно розстріляв ворота - 1:1.
 
Після перерви «Гент» продовжував володіти перевагою і незабаром вийшов вперед. Причому гол вийшов «українським»: після пострілу Пластуна м'яч влучив у захисника, але Безус ударом в дотик поцілив у дальню дев'ятку - 2:1. На жаль, Роман не зміг дограти зустріч до кінця: пішов у підкат і, схоже, потягнув м'яз.
 
Але його партнери довели справу до розгрому. Під завісу матчу Пластун розігнав контратаку «3 в 2», і Одіджа-Офое, вискочивши один на один, технічно прокинув м'яч повз голкіпера. А коли минули навіть компенсовані хвилини, Ньянгбо (також після виходу тет-а-тет з голкіпером) встановив остаточний рахунок - 4:1.
 
«Гент» з 45-ма очками займає друге місце в турнірній таблиці. У «Генка» 34 бали і 6-й рядок. 1 лютого обидві команди проведуть чергові поєдинки в рамках чемпіонату країни. «Гент» їде в гості до «Мехелена», а «Генк» приймає «Шарлеруа».

Чемпіонат Бельгії. 23-й тур.
 
«Гент» – «Генк» – 4:1

 Мохаммаді (45), Безус (52), Одіджа-Офое (88), Ньянгбо (90+4) - Бонгонда (16).

 Бонгонда (23).
 
«Гент»: Камінські - Нгаде-Нгаджюі, Мохаммаді, Пластун, Овусу, Кастро-Монтес - Одіджа-Офое, Безус (Ньянгбо, 66), Кумс (Квілітая, 90+1) - Девід (Марр, 86), Депуатр.
 
«Генк»: Куке – Девест, Уронен (Пейнтсіл, 85), Мюле, Куеста - Берге, Торстведт (Меллер Делі, 62), Воутерс (Грошовскій, 46) - Іто, Онуачу, Бонгонда.
 
Стадіон: «Геламко Арена» (Гент, Бельгія).
 
Арбітр: Ерік Ламбрехтс (Бельгія).
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
я уже подметил что коментарии под айпи штатов выделяются какой-то особой неадекватностью,
1Odessit
Если бы хетрик то тогда это можно назвать помог,а так просто гол и ничего большего.