Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 сiчня 2020, 00:43
4785
3

Стівен Фултон – Арнольд Хегай. Прогноз і анонс на бій

25 січня в Брукліні пройде поєдинок-елімінатор за версією WBO

| Оновлено 26 сiчня 2020, 00:43
4785
3
Стівен Фултон – Арнольд Хегай. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Фултон і Хегай
Український боксер Арнольд Хегай (16–0–1, 10 KO) здобув шанс поборотися за пояс чемпіона світу. Спортсмен, який виступає у другій найлегшій вазі, проведе бій за статус обов'язкового претендента за версією WBO.
 
Його суперником в 12-раундовому поєдинку буде непереможений американець Стівен Фултон (17–0, 8 KO). Чемпіоном світу за версією WBO є мексиканець Емануель Наваррете. Крім того, в суботньому поєдинку буде розіграно пояс WBO Inter-Continental. Фултон володіє поясом чемпіона світу IBO, другорядної боксерської організації.
 
Бій відбудеться 25 січня в Брукліні в андеркарді поєдинку іншого українця. Іван Редкач (23–4–1, 18 KO) вийде на ринг проти американця Денні Гарсії (35–2, 21 KO) в бою за статус обов'язкового претендента за версією WBC.
 
Трансляція вечора боксу запланована на телеканалі ShowTime. В Україні бій покаже телеканал Інтер з початком трансляції в неділю, 26 січня, о 04:00 ранку за київським часом.
 
Бекграунд
 
25-річний американець Стівен Фултон має безпрограшний рекорд, з 17 поєдинків. Правда, 12-раундовий поєдинок у нього в кар'єрі був лише один, в травні 2019 року проти Паулуса Амбунду з Намібії, коли він виграв чемпіонський титул IBO рішенням суддів. Потім в серпні мексиканець Ісаак Авелар впав на поміст від рук Фултона в 6-му раунді. Стівен займає 7-ме місце в рейтингу WBA і 8-ме у WBO.
 
27-річний українець Арнольд Хегай свою любительську кар'єру почав в тайському боксі, де ставав чемпіоном України, Європи та світу. Зараз входить в топ-10 рейтингів двох організацій: він на 2-му місці в рейтингу WBO (чемпіонським поясом володіє мексиканець Емануель Наваррете) і на 5-й позиції в табелі про ранги від IBF (титул тут у американця Даніеля Романа).
 
У попередніх 16 поєдинках Арнольд здобув 14 перемог, 10 з них нокаутом. У квітні 2016 року в шостому бою у нього значиться єдина нічия, коли він не зумів здолати казахстанського боксера Ержана Заліпова. Після того поєдинку Хегай здобув 11 впевнених перемог. У серпні 2019 року в США переміг росіянина Владіміра Тихонова одноголосним рішенням суддів (всі троє дали рахунок 80–72).
 
 
Цитати перед боєм
 
Стівен Фултон: «Я бачив один або два його бої. І я побачив там все, що повинен був побачити. Я побачив досить. Проти мене Хегай не буде таким же, яким був проти попередніх суперників, тому що я боєць зовсім іншого типу. Він пре вперед з надлишком агресії, охає і ахає, видає гучні звуки. Я ж бачу багато всього, чим скористаюся. Це просто буде мій бій, а він буде битися так, як йому дозволю я».
 
Тренер Хегая Абель Хачатрян: «Можна сказати, це найважливіший, один з найважливіших боїв на даний момент. Після нього вже почне кар'єра остаточно підніматися вгору. Довго чекали такого бою і ось, нарешті, 25 січня Арнольд боксуватиме. Поки все за планом. Просто ми очікували такого поєдинку на початку минулого року. Але не вийшло. Не знаю, з яких причин, вони не від нас залежали, від промоутерів. Нам кажуть, що так і повинно бути.
 
Арнольд вже рік як готовий до чемпіонського бою, до будь-якого чемпіона. Ми півтора роки тому всім говорили, що через півроку можемо з будь-яким чемпіоном боксувати, тільки щоб дали бій. Весь час були такі пропозиції, але не з чемпіонами, а з претендентами, але вони хотіли боксувати, а потім відмовлялися. Самі розумієте, Хегай – небезпечний суперник для всіх».
 
Церемонія зважування
 
На зважуванні Арнольд Хегай показав вагу 55,2 кг, а Стівен Фултон – 55,3 кг. Обидва вклалися в ліміт вагової категорії.
 

Прогноз на бій
 
Букмекери віддають явну перевагу Фултону, виставивши на нього котирування в межах 1.10. З огляду на, що в рингу зійдуться два непереможених боксера з великою перспективою, перевагу американця не повинна бути настільки відчутною. Досить валуйною буде ставка на перемогу українця за коефіцієнт близько 10.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Арнольда Хегая.
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
igor-trener
В Украине бой покажет телеканал Интер с началом трансляции в воскресенье, 26 января, в 04:00 утра по киевскому времени.
Респект Интеру!!!
Виталий Павленко
Это может быть интересно.