Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 25 жовтня 2021, 21:53
13031
3

Денні Гарсія – Іван Редкач. Прогноз і анонс на бій

Бой-елімінатор WBC в напівсередній вазі відбудеться 25 січня в Брукліні

| Оновлено 25 жовтня 2021, 21:53
13031
3
Денні Гарсія – Іван Редкач. Прогноз і анонс на бій
RingTV. Гарсія і Редкач
На українського боксера Івана Редкача (23–4–1, 18 KO) очікує важливий бій з американцем Денні Гарсією (35–2, 21 KO). 12-раундовий поєдинок повинен відбутися 25 січня в американському Брукліні.
 
Переможець отримає статус обов'язкового претендента на пояс чемпіона світу за версією WBC, яким володіє лідер напівсереднього дивізіону Еррол Спенс з США (26–0, 21 КО). Фаворитом майбутнього бою вважається Денні Гарсія, який займає друге місце рейтингу WBC (на першому знаходиться американець Шон Портер).
 
Трансляція вечора боксу запланована на телеканалі ShowTime. В Україні бій покаже телеканал Інтер з початком трансляції в неділю, 26 січня, о 04:00 ранку за київським часом.
 
Бекграунд
 
Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях Денні Гарсія повернеться на ринг поєдинком з українцем. Багато експертів віддають йому явну перевагу в суботній дуелі. Впевнений у перемозі американець навіть встиг розповісти, яким хотів би бачити наступний бій: «Поки я зосереджений на поєдинку 25 січня з Іваном Редкачем, але що потім? Подивимося. Якщо Еррол Спенс захоче, ми будемо битися. Якщо ні, то життя триває».
 
33-річний Іван Редкач родом з міста Шостка на Сумщині. На профі-рингу з 2009 року, здобув 23 перемоги і зазнав 4 поразки, була зафіксована одна нічия. Всі свої поєдинки Іван провів у США, в ранньому віці він переїхав з України і проживає в Лос-Анджелесі. У США має прізвисько El Terrible, що в перекладі з іспанської означає жахливий. Іван завжди агресивно веде бій, полюбляє обміни ударами, що завжди подобається американській публіці.
 
Редкач зараз знаходиться на серії з чотирьох перемог поспіль, причому всі ці бої він виграв достроково. У попередньому бою в червні 2019 року Івана сенсаційно нокаутував екс-чемпіона світу Девона Александра. І тепер на черзі – ще один колишній чемпіон світу, але вже з топ-дивізіону. До бою Іван підходить серйозно. У таборі Редкача був помічений знаменитий Шейн Мослі, крім того, також його неодноразово бачили на тренуваннях з Менні Пакьяо. Для українського боксера це реальний шанс увійти в еліту світового боксу, що повинно послужити найсильнішою мотивацією.
 
Відкрите тренування Редкача
 
 
Цитати перед боєм
 
Денні Гарсія: «Редкач виграв три свої останні бої, так що він, ймовірно, зараз впевнений в собі. Але я готовий до нього, я багато працював, щоб добре виглядати в рингу. Я повинен виглядати відмінно, тому що Редкач – суперник не з моєї ліги».
 
Іван Редкач: «Денні робить велику помилку, якщо вважає, що перемога вже у нього в кишені. Я готовий дати справжній бій будь-якому супернику. Так що подивимося, що станеться 25 січня. Головна слабкість Гарсії полягає в тому, що він не сприймає наш бій всерйоз. Він вважає цей поєдинок розминкою, роблячи велику помилку. Наш бій не буде для нього відновлювальним.
 
Як і багато боксерів, я зазвичай концентруюся в таборі на зменшенні ваги. В напівсередній вазі мені не потрібно цього робити. Я відчуваю себе сильним і планую показати потужний виступ. Денні вже задивляється на бій з Ерролом Спенсом або Менні Пакьяо. Але перед тим, як вийти на них, він вибрав мене. Він зробив це тому, що я лівша. Однак в вечір бою йому доведеться повернутися в сувору реальність.
 
Перемога над Гарсією змінить моє життя. Я працював протягом усього життя, щоб дістатися до цього моменту. Я хочу здобути перемогу і потім брати участь в найбільших боях в напівсередній вазі, які будуть мені доступні. Зараз же я концентруюся тільки на поєдинку з Гарсією. Я відправлю його в нокаут. Саме так я бачу результат бою. Ми залишимо на рингу всі сили, і я буду святкувати перемогу».
 
Церемонія зважування
 
На офіційній процедурі зважування напередодні вечора боксу в Брукліні вага Гарсії склав 147 фунтів (66,67 кг), Редкача – 146,75 фунта (66,56 кг). Причому Денні знадобилася друга спроба, без одягу.
 

Прогноз на бій
 
На кону статус обов'язкового претендента за версією WBC. Денні Гарсія є фаворитом бою з коефіцієнтами в районі 1.05. Але українця не можна скидати з рахунків. Ставка на те, що Редкач протримається всі раунди за 4.50 виглядає дуже непоганою. Більш того, за рахунок агресивного стилю, спраги боротьби українець має шанси схилити чашу терезів на свою користь. Будемо сподіватися, що йому вдасться відмінний поєдинок, хоча бій точно буде непростим випробуванням. Відмінний момент поставити на сенсацію з великим коефіцієнтом і тримати кулаки за свого боксера.
 
Рекомендована ставка – перемога Івана Редкача за очками.
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»
Футбол | 24 квітня 2024, 21:47 13
МІЛЕВСЬКИЙ: «Хочу знайти нападника в Динамо, який був би схожий на мене»

Екс-форвард «Динамо» хоче повернутися лише до київського клубу

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Перемога Редкача за очками? Це останній варіант, який б я розглядав
Видео |
В любом случае удачи!!! Будем смотреть!